Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU päätyi kovaan ratkaisuun seurakasvattinsa kanssa – Näytti ovea kohussa ryvenneelle pelaajalle

Kohujalkapalloilija Mason Greenwood ei jatka Manchester Unitedissa
AOP

Manchester United on päässyt päätökseen kohujalkapalloilija Mason Greenwoodin tapauksessa. Greenwood ei tule jatkamaan enää seurassa.

Mason Greenwood on ollut hyllytettynä Manchester Unitedin kaikesta toiminnasta viime vuoden tammikuusta lähtien, kun miestä syytettiin perheväkivallasta sekä raiskauksen yrityksestä.

Rikossyytteistä miestä vastaan luovuttiin tämän vuoden helmikuussa, mutta United on vielä tehnyt omaa tutkimustaan tapauksesta ja pohtinut miehen tulevaisuutta seurassa.

Viime viikolla seura tiedotti, ettei vielä tuolloin ollut päässyt päätökseen Greenwoodin kohtalosta. Tänään seuran tuomio kuitenkin viimein tuli: Greenwoodilla ei ole seurassa tulevaisuutta.

– Käytettävissämme olevien todisteiden perusteella olemme päätelleet, että verkossa julkaistu materiaali ei antanut täydellistä kuvaa ja että Mason ei ole syyllistynyt rikoksiin, joista häntä alun perin syytettiin. Kuten Mason tänään julkisesti myöntää, hän on tehnyt virheitä, joista hän ottaa vastuun, seura kirjoitti tiedotteessaan.

– Kaikki asianosaiset, Mason mukaan lukien, tunnistavat, että hänen on vaikea aloittaa uraansa uudelleen Manchester Unitedissa. Sen vuoksi on sovittu yhteisesti, että hänen olisi parasta tehdä se poissa Old Traffordilta.

Miehen mahdollinen paluu herätti ennen seuran päätöstä vahvoja mielipiteitä niin puolesta kuin vastaan. Monet United-fanit olivat valmiita antamaan miehelle toisen mahdollisuuden, kun toiset puolestaan protestoivat äänekkäästi nuorukaisen paluuta vastaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos