Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

ManU lähellä päätöstä kohujalkapalloilijan kohtalosta: “Ymmärrämme tilanteen aiheuttamat vahvat mielipiteet”

Manchester United punnitsee harkiten päätöstä Mason Greenwoodin tulevaisuudesta
AOP

Valioliiga-seura Manchester United julkaisi keskiviikkona tiedotteen kohujalkapalloilija Mason Greenwoodin tilanteesta.

Perheväkivallasta syyttettynä olleen Mason Greenwoodin huhuttiin olevan jo palaamassa punaisten vahvuuteen, mutta seura vahvisti tiedotteessa, ettei päätöstä miehen mahdollisesta paluusta olla vielä tehty.

Greenwood on ollut sivussa Unitedin toiminnasta alkuvuodesta 2022 asti, kun miestä syytettiin muun muassa raiskauksen yrityksestä. Kaikki syytteet perheväkivallasta tiputettiin tämän vuoden helmikuussa, mutta mies on ollut edelleen sivussa Unitedin tekemän oman tutkimuksen vuoksi.

– Sen jälkeen, kun kaikki Greenwoodia vastaan nostetut syytteet hylättiin helmikuussa 2023, United on suorittanut perusteellisen tutkimuksen häntä vastaan esitetyistä syytöksistä, seuran julkaisemassa tiedotteessa luki.

Tiedotteessa korostettiin kuitenkin, ettei lopullista päätöstä ole vielä tehty, vaikkakin sosiaalisessa mediassa huhutaan, että mies voisi palata joukkueen harjoitteluvahvuuteen jo ensi viikolla.

– Tutkimuksemme selvitysvaihe on nyt saatu päätökseen, ja olemme viimeisessä vaiheessa tekemässä päätöstä Masonin tulevaisuudesta.

– Toisin kuin tiedotusvälineissä spekuloidaan, tätä päätöstä ei ole vielä tehty, ja se on parhaillaan intensiivisen sisäisen harkinnan kohteena. Vastuu on viime kädessä toimitusjohtajalla.

Greenwoodin tilanne on jakanut erityisesti Unitedin keskuudessa faneja jyrkästi. Toiset olisivat valmiita toivottamaan miehen takaisin, toivoen, että tämä on oppinut läksynsä. Monet kuitenkaan eivät tue miehen paluuta takaisin joukkueen toimintaan.

– Ymmärrämme tilanteen aiheuttamat vahvat mielipiteet julkisten osittaisten todisteiden perusteella. Pyydämme kärsivällisyyttä, kun käsittelemme tämän huolellisesti harkitun prosessin viimeisiä vaiheita, tiedotteessa todetaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos