Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Chelsean viime kauden meno näyttää jatkuvan – Rumasti takkiin vajaamiehiseltä West Hamilta

Chelsea hävisi West Hamille Valioliigan toisella kierroksella 3-1
AOP

West Ham voitti kotinurmellaan vajaamiehisenä Chelsean maalein 3-1.

Chelseassa putsattiin käytäviä kesällä ihan huolella ja joukkuetta laitettiin ronskilla kädellä uusiksi. Viime kauden pettymystä ja surkeaa kautta ei pohjois-Lontoossa haluta toistaa. Chelsean kauden kaksi ensimmäistä ottelua eivät kuitenkaan kerro vielä ainakaan toivottua tarinaa. Päinvastoin, viime kauden alakuloinen vire näyttää vain jatkuvan.

Sinisten kauden avausvoitto antaa vielä odottaa itseään sillä aikaa, kun joukkue kirjautti sarjataulukkoon sunnuntaina kauden ensimmäisen tappionsa.

West Ham oli kotinurmellaan lopulta maalein 3-1 parempi. Chelsea joutui takaa-ajajaksi jo kahdeksannella minuutilla, kun isännät siirtyivät Nayef Aguerdin puskumaalilla johtoon.

Mauricio Pochettinon ryhmä tasoitti ottelun noin puolen tunnin pelin kohdalla Carney Chukwuemekan osumalla. Lontoolaisilla oli loistava sauma siirtyä vielä ensimmäisellä jaksolla johtoonkin, kun Enzo Fernández pääsi yrittämään maalintekoa pilkulta. West Ham maalivahti Alphonse Areola oli kuitenkin vedossa hyvin mukana ja torjui pilkun.

Toisella puoliajalla Hammers otti johtoaseman jälleen itselleen Michail Antonion tarkalla sijoituksella.

Ottelun lopussa West Ham joutui melkoiseen pyöritykseen, sillä se joutui taistelemaan ottelun lopun miehen vajaalla Aguerdin saatua toisen keltaisen kortin. Chelsea löikin kovaa painetta isäntien maalille, mutta ei saanut toivottua tulosta aikaan.

Sinisten kirin pysäytti viimeistään Hammersin kolmas osuma lisäajalla, kun Lucas Paquetá laukoi loppulukemat 3-1 taululle pilkulta.

Chelsealla on nyt kahden ottelun jälkeen yksi piste kerättynä tasapelistä Liverpoolin kanssa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos