Pidetään yhteyttä

Uutisankan tiimiin?

Ovatko viihdemaailman tapahtumat ja julkkisten viimeisimmät kuulumiset intohimosi? Pysyykö virtuaalinen kynä kädessä? Oletko luotettava tyyppi? Jos vastasit kolme kertaa “kyllä”, niin liity nyt mahtavaan tiimiimme. Tällä hetkellä tarjoamme ensisijaisesti harjoittelupaikkoja, mutta myös toimittajan pesti vakituisessa työsuhteessa voi olla mahdollinen.

Uutisankka.com on Virossa toimiva verkkolehti, joka tarjoaa tuoreita uutisia ja ajankohtaisia artikkeleita viihteen näkökulmasta. Uutisankasta luetaan mielenkiintoisia juttuja esimerkiksi julkkiksista, televisio-ohjelmista ja viihteestä, huumoria unohtamatta. Kirjoitamme myös urheilumaailman tapahtumista, julkaisemme ruokareseptejä ja matkustusaiheisia juttuja. Juttumme saavuttavat tuhansia ja tuhansia ihmisiä kuukaudessa.

Meillä on duunissa useita toimittajia, mutta ei viihdeuutiset tekemällä lopu – oletko sinä tiimimme seuraava vahvistus?

Mitä haemme?

Etsimme pääasiassa harjoittelijoita, mutta myös vakituisia toimittajia Uutisankka.comiin. Olitpa sitten viestintää ja journalismia opiskeleva tai haluat kartuttaa kokemusta, kehittyä viihdetoimittajana tai pitää rakkaasta aiheesta kirjoittamisen vain harrastuksena, harjoittelijan pesti antaa siihen loistavan mahdollisuuden. Meillä juttusi saavat paljon näkyvyyttä ja sinä saat erinomaisen ponnahduslaudan toimittajan uralle.

Odotamme, että sinulta löytyy luontainen kiinnostus viihdepitoisten uutisten seuraamiseen ja julkkisten maailma, seurapiirielämä, somemaailman kuulumiset ja muut viihdemaailman tapahtumat ja juorut ovat sinulle suorastaan intohimo. Meillä pääset sukeltamaan erilaisten uutisjuttujen pariin, mutta myös oma kiinnostus otetaan huomioon tiettyjen raamien puitteissa.

Uutisankka on vahvasti esillä myös sosiaalisessa mediassa. Jos IG-tarinat ja FB-postaukset onnistuvat, on se plussaa. Pääasiallinen pesti on kuitenkin uutisten laatiminen.

Työtehtävät Uutisankka.comissa pähkinänkuoressa:

– Kirjoitat viihdeuutisia ja muita juttuja isolle yleisölle
– Erilaisia työtehtäviä
– Työtä 100 %:sti etänä mistä päin maailmaa tahansa
– Hyvä ja rento työilmapiiri
– Jatkuvasti kasvavan firman edut
– Mahdollisuus pitkäaikaiseen työsuhteeseen
– Vakituisessa työsuhteessa palkkaus sopimuksen mukaan
– Harjoittelu on palkaton

Mitä sinulta vaaditaan?

Muutamia ominaisuuksia, joita Uutisankan harjoittelijoilta ja toimittajilta vaaditaan:

– Suomen kielen osaaminen (kyllä, uutiset kirjoitetaan suomeksi)
– Luontaista kiinnostusta julkkisten maailmaan, seurapiirielämään ja muihin viihdeuutisiin
– Luotettavuutta
– Sovittujen asioiden hoitamista ajallaan
– Et käytä AI:ta (myös plagiointi on ehdottomasti kielletty)

Mitään tarkkaa juttukiintiötä tai uutismäärää ei ole, mutta vakituisilta työntekijöiltä odotetaan aktiivista otetta. Harjoittelijoiden sopimukset viilataan kuntoon tapauskohtaisesti.

Vakituisena toimittajana sinulla tulisi olla mahdollisuus laskuttaa työstäsi. Voit olla yrittäjä tai kevytyrittäjä, sillä ei ole merkitystä – voit myös asua Suomessa tai missä päin maailmaa tahansa. Uutisankka tarjoaa duunia 100 %:sti etänä.

Mikäli kiinnostuit, laita rohkeasti hakemusta tulemaan tähän sähköpostiin: info (at) uutismedia.com.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos