Pidetään yhteyttä

Horoskooppi

Kaipaatko suuntaviivaa tulevaan viikkoosi? Uutisankan viikottainen horoskooppi auttaa sinua oivaltamaan ja tunnistamaan merkityksellisiä tapahtumia elämässäsi, niin ylä- kuin alamäissä.

Voit käyttää horoskooppia omien pohdintojen tukena. Onko rakkausrintamalla tai ystävyyssuhteissa pohdittavaa? Liittyykö työelämään tai taloudellisen tilanteeseen solmuja, jotka haluaisit avata, tai kenties mahdollisuuksia, joiden toivoisit toteutuvan? Katso mitä tähdet kertovat sinulle näistä elämän osa-alueista.

Valitse oma horoskooppisi, sukella tähtimerkkien maailmaan ja selvitä mitä tuleva viikko tuo tullessaan.

Horoskooppi ajalle 16.5 – 23.5.2022

Oinas 21.3-20.4

Olitpa eroamassa, solmimassa freelance-sopimusta tai kiirehtimässä viimeistelemään apurahahakemuksia, kuunpimennys kertoo, paljon rahaa, omaisuutta ja energiaa sinulla on käytettävissäsi. Mutta ole varovainen, sillä asiat voivat itse asiassa olla liian hyviä ollakseen totta. 19. päivän jälkeen (kun hallitseva planeettasi Mars lopulta eroaa utuisesta Neptunuksesta tiedostamattomassa sektorissasi), sinulla on enemmän tietoa ykistyiskohdista lopullisen päätöksen tekemiseen.

Härkä 21.4-21.5

Kaikenlaiset kumppanuussuhteet joutuivat koetukselle kuunpimennyksessä 15. päivänä. Kun sinusta on tullut itsevarmempi versio itsestäsi, on tullut tuskallisen selväksi, kenen on tarkoitus tukea sinua tässä seuraavassa vaiheessa ja kenen on tarkoitus pikkuhiljaa lipua pois elämästäsi. Vaikka saattaa tuntua dramaattiselta (ja hieman luonteesi vastaiselta) lähteä parisuhteesta ilman tappelua, uskollisuutesi ei saa voittamaan puolellesi jotakuta, joka ei koskaan ollutkaan puolellasi. Luota siihen, että jäljellä olevat ihmissuhteesi vain vahvistuvat.

Kaksoset 22.5-21.6

Et voi pitää taukoa töistä tällä viikolla, sillä kuunpimennys Skorpionissa valaisee päivittäistä uurastussektoriasi. Tietysti olit imarreltu, kun pomosi alun perin antoi sinulle tämän tehtävän, mutta mitä pidempään työskentelet sen parissa, sitä enemmän ymmärrät, että se on vähemmän saavutus ja enemmän vain loputonta uurastusta. Yritä delegoida, mitä voit, ja päätä asiat ennen kuin sinä ja muut tiimistäsi palavat loppuun. Odota 21. päivään asti ilmaistaksesi turhautumisesi, sillä Merkuriuksen yhteys auringon kanssa auttaa sinua löytämään oikein muotoillut sanat.

Rapu 22.6-22.7

Jos sinulla on ollut vaikeuksia olla seurustelusuhteessa tai aloittaa luova projekti, kuunpimennys 15. päivänä toi miellyttävän yllätyksen. Aikataulut lutviutuvat ja inspiraatio iskee. Kuunpimennys asettuu karttasi siihen osaan, joka käsittelee nautintoa, halua ja hauskanpitoa, sinua kehotetaan päästämään irti asioista, joita et halua, jotta voit tehdä tilaa niille asioille, mitä haluat. Jos sinulla on lapsia, tämä pimennys saattaa myös ratkaista joitain jännitteitä välillänne, jotta voit kommunikoida paremmin tulevaisuudessa. Joskus kun on kyse ilosta, vähemmän on enemmän.

Leijona 23.7-23.8

Sen jälkeen, kun auringonpimennys 30. huhtikuuta ravisteli uraasi tai julkisuuskuvaasi, 15. päivän kuunpimennys tuli tänne saadakseen sinut takaisin yhteyteen juuriesi ja perustuksesi kanssa. Olitpa sitten lähdössä kaupunkiin työmatkoille, muuttamassa pois tutulta asuinalueelta tai siivoamassa autotallia, käsityksesi kodista saattaa muuttua. Yritä ajatella tätä vähemmän niin, että olisit menettämässä jotain ja enemmän niin, että elintilasi on vain tarkemmin määritelty , vaikka määritelmä olisikin edelleen kaaoksen tilassa. Yhteisöyhteydet, jotka muodostat Merkuriuksen kohtaamisen auringon 21. päivänä, osoittavat, että olet oikealla tiellä.

Neitsyt 24.8-22.9

Varaudu tällä viikolla viestintä- ja kuljetusvaikeuksiin, sillä kuunpimennys 15. päivänä toi stressitilan karttasi tähän osaan. Olipa kyseessä riita sisaresi kanssa, kiivas kohtaaminen meluisan naapurin kanssa tai remontti, joka estää sinua käyttämästä totuttua reittiä ruokaostoksille, tunnet tuen puutteen lähiympäristössäsi, mikä ei vain häiritse päivärytmiäsi, vaan saa sinut tuntemaan voimakkaammin eri asioita. Jos tarvitset ohjausta mentorilta, perheenjäseneltä tai isännöitsijältäsi, Merkuriuksen yhteys auringon kanssa 21. päivänä tuo selkeyttä tilanteeseen.

Vaaka 23.9-23.10

Kuunpimennys 15. päivänä toi äkillisen – ja myös hämmentävän – lopun työsopimukselle (sinulle tai jollekulle, joka työskentelee sinulle), jonka luulit kestävän ainakin loppuvuoteen. Siivoojasi muuttaa pois kaupungista, lapsenvahtisi palaa koulunpenkille ja pomosi järjestää työvuorosi uudelleen. Vaikka on helppo mennä heti paniikkitilaan sen suhteen, mitä tämä tarkoittaa tuloillesi, energiallesi tai yleiseen asemaasi, tämä menetys voi olla siunaus valepuvussa. Jotain paljon yhdenmukaisempaa ja tyydyttävämpää voi tulla tilalle, kunhan vain teet sille tilaa.

Skorpioni 24.10-22.11

Sen jälkeen kun kuunpimennys 30. huhtikuuta avasi mahdollisuuden ihmissuhteille, sopimuksille ja kaikenlaisille kumppanuuksille, ymmärrät yhä enemmän, että sinun on määriteltävä energiset rajasi. Kaikki haluavat palan sinusta juuri nyt, mutta totuus on, että sinulla on vain rajatusti annettavaa muille. Kun hallitseva planeettasi Mars yhdistyy Neptunukseen 19. päivänä, olette kumppanisi kanssa romantiikan pyörteissä ja samaan aikaan huolissanne siitä, ettei tämä suhde kestä. Kerro kumppanillesi, kuinka upealta sinusta tuntuu hänen kanssa. On täysin ok heittäytyä hetkeen ja singahtaa pilvilinnoihin, kun tiedät kuitenkin kuinka palata sieltä takaisin.

Jousimies 23.11-21.12

Kuunpimennys Skorpionissa 15. päivänä oli sinulle vapautumista siitä, mitä et voi hallita. Ei ole enää vaihtoehto kantaa muiden ihmisten huolia ja murheita. Sinun täytyy päästää irti kivusta, joka ei ole sinun. Tämän tilan tyhjentäminen tekee tilaa kaikille siunauksille, jotka ovat valmiita tulemaan elämääsi. Kun Merkurius kohtaa auringon 21. päivänä, saatat kuulla entisestä rakastajastasi, parhaasta ystävävästäsi tai liikekumppanistasi, joka on valmis korjaamaan välit vuosien eron jälkeen. Jos saat iloa siitä, että palaat heidän kiertoradalle, miksi et katsoisi, mitä heillä on sanottavanaan?

Kauris 22.12-20.1

Auringonpimennys 30. huhtikuuta opasti sinut romansseihin, harrastuksiin ja nautintoihin, joihin kannattaakin pyrkiä. Kuunpimennys 15. päivänä lähetti vahvan viestin siitä, millaisilla ihmisillä sinun tulee ympäröidä itsesi, jotta voit tehdä niitä asioita, joita rakastat. Sinun ei tarvitse viettää joka arki-iltaa happy hour -aikaan työtovereiden kanssa, jotka kyllästyttävät sinut kuoliaaksi, tai mennä päivälliselle yliopistokavereiden kanssa, jotka eivät ole enää kanssasi samalla tasolla. Vaikka kalenterisi ei ehkä olekaan niin täynnä, on paljon palkitsevampaa viettää aikaa vain niiden kanssa, jotka todella ymmärtävät sinua.

Vesimies 21.1-18.2

Kuunpimennys 15. päivänä toi tärkeitä uutisia urallesi ja julkisuuskuvaasi. Sinulle tämä tarkoittaa vähemmän minkään asian menettämistä, ja enemmän muutoksen hyväksymistä. Ajattele tilannetta määrittävänä tason nousuna. Olitpa saanut ylennyksen tai vaihtamassa osastoa, tämä hetki on loistava aika hyväksyä se tosiasia, että sinun ei tarvitse olla hyvä kaikessa. Kun Merkurius kohtaa auringon 21. päivänä, olet tavallista innostuneempi juhlistaessasi tätä virstanpylvästä. Nyt ei ole aika olla vaatimaton. Anna kumppanisi viedä sinut ulos hienolle illalliselle ja muista nauttia joka hetkestä.

Kalat 19.2-20.3

Skorpionin kuunpimennyksessä 15. päivänä oli kyse sellaisten uskomusten ja arvojen vapauttamisesta, jotka olivat asettuneet esteeksi tielläsi. Vaikka saatatkin päästää irti unelmastasi – matkasta Italiaan, opiskelupaikasta korkeakoulussa, meditaatioretriitistä – sinulla on runsaasti mahdollisuuksia löytää lisää etsimäsi lähempänä kotia. Energiasi on rajatonta juuri nyt, joten vaikka yksi ovi sulkeutuu, toinen on juuri avautumassa. Kun Jupiter yhdistyy Merkuriuksen perääntymiseen 19. päivänä, saat vihdoin niitä hyviä uutisia perheestäsi, joita olet odottanut jo muutaman viikon ajan.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Uudet kommentit

Mainos

Gorilla Pieni