Pidetään yhteyttä

Horoskooppi

Kaipaatko suuntaviivaa tulevaan kuukauteen? Uutisankan kuukausihoroskooppi auttaa sinua oivaltamaan ja tunnistamaan merkityksellisiä tapahtumia elämässäsi, niin ylä- kuin alamäissä.

Onko rakkausrintamalla tai ystävyyssuhteissa pohdittavaa? Liittyykö työelämään tai taloudellisen tilanteeseen solmuja, jotka haluaisit avata, tai kenties mahdollisuuksia, joiden toivoisit toteutuvan? Katso mitä tähdet kertovat sinulle näistä elämän osa-alueista.

Valitse oma horoskooppisi, sukella tähtimerkkien maailmaan ja selvitä mitä tuleva kuukausi tuo tullessaan.

Kuukausihoroskooppi: Heinäkuu 2024 (1.7. – 31.7.2024)

Oinas 21.3-20.4

Heinäkuussa tarkastelet arvojasi suurennuslasilla. Suuret vaihtelut sekä tuloissasi että menoissasi kuukauden aikana saavat sinut miettimään, kuinka voit luoda lisää turvallisuutta elämääsi. Tämä koskee sekä pankkitiliäsi että lähimpiä ihmissuhteitasi. Tämä kuukausi voi tuoda mukanaan myös tökkivää kommunikaatiota, radaltaan suistuneita matkasuunnitelmia ja konflikteja sisarusten tai läheisten ystävien kanssa. Mutta valoisa puolikin löytyy: kun vapaudut tietyistä sosiaalisista siteistä, saat aikaa pitkille kävelyretkille naapurustossa ja voit kuunnella enemmän omia tarpeitasi. Täysikuu Kauriissa 21. päivänä korostaa ammatillisia saavutuksia ja voit saada kauan odotetun tunnustuksen.

Rakkaus: Tämä on rakkauden kesä! Kun Venus on leijonassa ja romanttisella sektorillasi 11. päivästä lähtien, helteet ovat parhaimmillaan, ja saatat kokea houkutuksen palata viime kesän kuumiin (mutta ongelmallisiin) suhteisiin. Kannattaa kuitenkin etsiä uusia vaihtoehtoja. Kaikki maailman intohimo ei voi korvata epävarmuutta.

Raha: Kuukauden ensimmäinen puolisko tuo sekä odottamattomia yllätyksiä että äkillisiä kuluja. Kun olet selvinnyt myrskystä, on erittäin tärkeää toteuttaa suunnitelmat budjettisi uudelleenarvioimiseksi, jotta vastaavaa ei toistuisi.

Härkä 21.4-21.5

Pragmaattinen osa sinusta tietää, että olet saavuttamassa suurta unelmaasi. Mutta mukavuudenhaluinen puoli sinusta haluaa viettää kesän makaamalla uima-altaalla kavereidesi kanssa, siemaillen viiniä ja lukemalla ​​romanttisia romaaneja. Heinäkuu antaa sinulle mahdollisuuden saada molempien maailmojen parhaat puolet. Opit, että kaikella menestyksellä ei ole väliä, jos sinä et saa tarvittavaa tukea kotona. Leijonan kausi 22. päivästä alkaen rohkaisee sinua pitämään tauon ylpeydestä.

Rakkaus: Vaikka olet yleensä sellainen, joka tykkää että sinua jahdataan, saat nyt enemmän tyydytystä, kun otat rakkauselämäsi ohjat käsiisi. Miksi odottaa, että sinua lähestytään baarissa, kun tiedät jo tarkalleen, kenet haluat?

Raha: Sekä rahasi että huomiosi sijoittaminen kotisi parantamiseen onnistuu tässä kuussa. Pidä silmällä alemyyntejä koskien pitkään himoitsemiasi huonekaluja ja keittiötarvikkeita. Saatat myös löytää upeita erikoisuuksia kirpputorilta. Älä vain hanki mitään, mitä et voi palauttaa tai antaa pois, koska on hyvin mahdollista, että prosessin aikana muutat mieltäsi.

Kaksoset 22.5-21.6

Olet joku, joka on tottunut jongleeraamaan kaikenlaisten velvollisuuksien kanssa, mutta tämä kuukausi on sinulle erityisen kiireinen. Sosiaaliset velvoitteet ovat jatkuvia, sillä lasten syntymäpäiväjuhlat, ystäväsi polttarit ja vapaaehtoistyö vievät suurimman osan ajasta. Mutta sinua pyydetään myös arvioimaan uudelleen taloudellisia tavoitteita ja harkitsemaan sijoitusmahdollisuuksia. Vaikka saat lyhyen hengähdystauon täytetystä kalenteristasi, kun Merkurius astuu Neitsyeen 25. päivänä, asiat muuttuvat jälleen hektisiksi, kun Merkurius siirtyy taaksepäin elokuun alussa. Muista, että voit aina tarkistaa suunnitelmaasi.

Rakkaus: Vaikka tämän kesän kaksi täysikuuta Kauriissa 21. kesäkuuta ja 21. heinäkuuta ovat saaneet sinut sopeutumaan suhteesi voimadynamiikkaan, olet keskittynyt hyvin paljon itseesi tässä kuussa. Jos seurustelet jonkun kanssa, joka ei ole valmis tasapainottamaan suhdetta, on aika päästää hänestä irti.

Raha: Ravun uusikuu 5. päivänä on rahasektorillasi ja tarjoaa mahdollisuuden suunnitella budjettisi uudelleen tai tutkia uusia tulovirtoja. Haluat ehkä etsiä freelance-mahdollisuuksia tai pyytää palkankorotusta juuri ennen uutta kuuta 2. päivänä, kun olet valmis tähän päivitykseen.

Rapu 22.6-22.7

Hyvää auringon paluun aikaa! Heinäkuu alkaa uudella kuulla merkkissäsi 5. päivänä. Haasteena ei ole vain asettaa tavotteita liittyen tyyliisi, imagoosi ja terveyteesi, vaan tehdä näistä tavoitteista myös realistisia. Kuulostaa helpolta, eikö? Sinulla on valta irtautua pelosta ja henkisistä esteistä, jotka ovat jarruttaneet sinua, jos olet valmis tekemään haavoittuvan työn itsearvon rakentamiseksi. Täysikuu Kauriiissa 21. päivänä muistuttaa sinua, että kumppanin tai parhaan ystävän tukeminen on tärkeää.

Rakkaus: Tänä kesänä on kaksi täysikuuta, 21. kesäkuuta ja 21. heinäkuuta, kumppanuussektorillasi. Viime kuussa sinulla oli jo hyvä näkemys siitä, millainen olet ollut tai vaihtoehtoisesti et ole ollut elämäsi tärkeimpien ihmisten edessä. Tämä kuukausi on todellisen keskinäisen riippuvuuden ja sen vaikutusten tuntemista.

Raha: Merkurius, Venus ja aurinko viettävät aikaa rahasektorillasi tässä kuussa, mikä tarkoittaa, että tämä on paras aika vuodesta keskittyä budjettiisi ja talouteesi. Uuden talousneuvojan löytäminen tai ehkä vain työtoverisi suositteleman budjetointisovelluksen lataaminen ovat hienoja pieniä askeleita parantaaksesi taloudellista tilannettasi.

Leijona 23.7-23.8

Mistä luulet jääväsi paitsi? Ravun kausi on sinulle syrjään vetäytymisen vuodenaikaa. Vaikka FOMO on todellinen, itsesi pakottaminen osallistua jokaiseen juhlaan tai verkostoitumaan johtaa vain turhautumiseen ja uupumukseen tässä kuussa. Merkurius astuu merkkiisi 2. päivänä, Venus 11. päivänä ja lopulta aurinko 22. päivänä. Kunnes kausi on täydessä vauhdissa, on parasta levätä ja keskittyä työhön kulissien takana, etenkin kun täysikuu on Kauriissa 21. päivänä, jolloin työvelvoitteet ovat pahimmillaan.

Rakkaus: Jos olet sinkku, odota, kunnes kausi alkaa 22. päivänä, jotta voit palata deittisovellukseen tai mennä sokkotreffeille. Venus on merkissäsi 11. päivästä lähtien, mikä tarkoittaa, että parasta tässä kuussa on itsesi rakastaminen. Kohtele itseäsi oikein.

Raha: Jos rahat ovat kadonneet tililtäsi nopeammin kuin ne ilmestyneet, saat vihdoin hallinnan takaisin, kun rahaplaneetta Merkurius astuu merkkiisi 2. päivänä. Sitten Merkuriuksen saapuminen Neitsyeen 25. päivänä antaa sinulle sysäyksen parempaan budjetointiin ja pitkän aikavälin suunnitteluun.

Neitsyt 24.8-22.9

Tämä kuukausi on tarkoitettu tasapainon löytämiseen introverttien ja ekstroverttien välillä. Hallitseva planeettasi Merkurius siirtyy Leijonaan ja tiedostamattomaan sektoriin 2. päivänä, mikä tarkoittaa, että suuri osa tästä kuukaudesta on parasta viettää itseksesi kotona. Samanaikaisesti saatat kuitenkin tuntea sosiaalisten velvoitteiden jatkuvan vetovoiman, etenkin Ravun uudenkuun aikoihin 5. päivänä. Kompromissi löytyy useimmista tilanteista, mutta täysikuu Kauriiissa 21. päivänä saattaa tarkoittaa juhlien skippaamista ja pysymistä kotona peiton alla herkkuja syöden.

Rakkaus: Jos olet seurustellut jonkin aikaa, saatat tuntea painetta ”virallistaa asiat” tässä kuussa, kun ystävät ja perhe kysyvät jatkuvasti, milloin aiot ottaa seuraavan askeleen. Kannattaisi kuitenkin odottaa ensi kuukauteen asti. Pysy vain omalle aikajanallasi.

Raha: Tämä on hyvä kuukausi tehdä ”ei-shoppailua” -haasteen. Osa yksinolon ja sosiaalisen elämän tasapainottamista on selvittää, kuinka paljon rahaa haluat todella tuhlata ystäviisi tai ystäviesi kanssa. Entä jos illallisen syömisen sijaan lähtisit kävelylle puistoon kahvitermarin kanssa?

Vaaka 23.9-23.10

Olit valmis tai ei, tämä kuukausi asettaa sinut valokeilaan. Ravun uusikuu 5. päivänä valaisee uraasi ja imagoasi, joten koko tämä kuukausi on ihanteellista aikaa asettaa ammatillisia tavoitteita ja saada kaipaamaasi tunnustusta. Sinulla on kaikkien huomio tällä hetkellä, joten varmista, että kerrot siitä, mitä todella haluat, etkä siitä, mitä luulet kaikkien sinulta odottavan. Töitä on toki vielä kotona ja arjen rutiineissa (tämä tulee erityisen selväksi Kauriin täysikuussa 21. päivä), mutta nyt ei ole aika valita sohvaa juhlien sijaan.

Rakkaus: Kesäkuun lopussa saavutit ratkaisevan virstanpylvään rakkauselämässäsi. Vaihtoehdot olivat selvät: sitoudu tai kävele pois, ja heinäkuussa hyväksyt valitsemasi polun. Jos seurustelet, tämä kuukausi on hyvä kuukausi esitellä uusi kumppani ystävillesi, ja jos olet sinkku, nyt on aika antaa mahdollisuus sille söpölle tyypille.

Raha: Kuukauden ensimmäinen puolisko saattaa tuoda mukanaan odottamattomia heilahteluja talouteesi, ja huippu nähdään 15. päivän paikkeilla, kun Mars liittyy Uranukseen. Uudet mahdollisuudet liikekumppanuuksiin, yhteistyöhön ja freelance-keikkoihin avaavat rahahanoja.

Skorpioni 24.10-22.11

Heinäkuu on sydämesi avaamista uudelle romanssille ja kaikenlaisille kumppanuuksille. Kuukauden ensimmäinen puolisko tuo mukanaan odottamattomia kehityssuuntia lähimmissä suhteissasi. Tämä voi johtaa uusiin läheisyyden tasoihin tai se voi olla viimeinen naula pitkään kärsineen ihmissuhteen arkkuun. Tavoitteena ei ole pelätä vaikeita keskusteluja tai antaa niiden mennä, jotka eivät halua käydä keskusteluja kanssasi. Kauriin täysikuu asettaa valokeilan sinuun ja hyvään ystävääsi. Onko tämän suhteen dynamiikka sellainen, jota haluat vaalia vai onko siitä tullut myrkyllinen? Kuuntele vaistoasi.

Rakkaus: Tämä on hankala kuukausi rakkauden ja ihmissuhteiden suhteen. Satunnaiset suhteet eivät oikein sovi sinulle, mutta olet myös erittäin herkkä elämäsi tärkeimpien ihmisten suhteen. Jos et ole vielä aloittanut pariterapiaa tai edes terapiaa vain itseäsi varten, nyt on hyvä aika aloittaa.

Raha: Jupiter on jaettujen resurssien sektorilla ensi kevääseen asti, joten nyt on hyvä aika hakea lainaa, sopia uudesta velkajärjestelystä ja etsiä tuottoisia liikekumppanuuksia. Leijonan kausi 22. päivästä alkaen on näkyvin vuodenaikasi ja se avaa mahdollisuuksia pitchaamiseen sijoittajille

Jousimies 23.11-21.12

Milloin tapahtuu suuri kosinta? Kun hallitseva planeettasi Jupiter on suhdesektorillasi määrittämässä ensi vuottasi, olet ehkä muuttamassa yhteen kumppanisi kanssa, suunnittelemassa häitä tai vihdoin tekemässä suurempaa sopimusta yhdessä liikekumppanisi kanssa. Yhteisen talouden hoitaminen, romanssin elossa pitäminen sekä koti- ja yritysvastuiden jakaminen ovat tämän kuun asialistalla. Ravun kausi saa sinut työskentelemään yhteisten resurssien ja yhteistyön läpi ennen kuin Leijonan kausi 22. päivästä alkaen antaa sinun kukoistaa visionäärinä.

Rakkaus: Venuksen ja Jupiterin suotuisa yhteys 21. päivänä saa sinut vahvistamaan matkasuunnitelmia kumppanin tai treffikumppanin kanssa, jolloin huomaat, että olette molemmat aina haaveilleet revontulien näkemisestä. Tänä kesänä solmimiesi yhteyksien on tarkoitus kestää ja tuoda pitkän aikavälin etuja.

Raha: Raha voi tuntua olevan hieman tiukassa tässä kuussa, kun kurinalaisuusplaneetta Saturnus, joka hallitsee pankkitiliäsi, istuu täysin paikallaan taivaalla. Nyt on aika tehdä säästäviä, budjettitietoisia päätöksiä. Tämä kaikki maksaa itsensä takaisin täysikuun ollessa Kauriissa 21. päivänä, jolloin saavutat jälleen uuden rahan virstanpylvään.

Kauris 22.12-20.1

Ravun kausi saa sinut löytämään paljon iloa ja inspiraatiota lähimmistä ihmissuhteistasi. Olitpa sitten sitoutumassa treffikumppaniisi, viemässä liikekumppanuutta uudelle tasolle tai tukemassa parasta kaveria vaikeaselkoisessa prosessissa, aikataulusi on täynnä treffi-iltoja ja tapaamisia. Hallitseva planeettasi Saturnus on paikallaan koko kuukauden kotimaanmatkailusektorillasi, mikä pitää sinut keskittyneenä siihen, mikä on suoraan edessäsi pitkän aikavälin vision sijaan. Toinen täysikuu merkissäsi on 21. päivänä ja se on muistutus siitä, että suhteet ovat kaikkea muuta, kuin lopullisia. Sinun tulee olla oman itsesi prioriteetti numero yksi.

Rakkaus: Kuten edellä jo tehtiin selväksi, heinäkuussa on kyse ihmissuhteista. Asiat ovat erityisen mukavia ja romanttisia Venuksen ollessa kumppanuussektorillasi 11. päivään asti, joten aseta treffi-illat etusijalle kuun alkupuolella.

Raha: Tarkkaile kulutustasi tässä kuussa, sillä saatat tuntea houkutusta tuhlata rahaa ystäviesi lahjoihin tai varata impulsiivinen matka siskosi kanssa. Tämä kuukausi saattaa antaa sinulle muistutuksen 2021 vuoden alusta vuoden 2023 alkuun kestäneestä huonosta rahatilanteestasi. Keskity laatuajan viettämiseen rahan tuhlaamisen sijaan.

Vesimies 21.1-18.2

Ravun kausi saa sinut työskentelemään paljon ja säästämään rahaa. Kun hallitseva planeettasi Saturnus on menossa taaksepäin rahasektorillasi koko kuukauden, jo ennestään säästäväinen ajattelutapasi menee ylikierrokselle. Kun käteistä on vähemmän, joudut käyttämään aikasi luovasti. ”Ei” on suosikkisanasi, varsinkin kun on kyse suunnitelmien tekemisestä ystävien kanssa, joilla on pakkomielle tuhlata kaikki rahat luottokorttia myöden. Kauriin täysikuu 21. päivänä saattaa saada sinut tuntemaan olosi erityisen yksinäiseksi, mutta kun Leijonan kausi alkaa 22. päivänä, sosiaalinen elämäsi alkaa taas avautua.

Rakkaus: Venus siirtyy Leijonaan ja suhdesektorillesi 11. päivänä, joten tämä kuukausi on erityisen hyvää aikaa syvien yhteyksien luomiseen. Suunnitteletpa lomamatkaa rakastajasi kanssa tai olet hermostunut lupaavista kolmansisra treffeistä, hyödyt sekä nautinnosta että sitoutumisesta.

Raha: Kuten jo mainitsimme, tämä ei tule olemaan sinulle erityisen värikäs kuukausi. Tästä huolimatta sinulla on mahdollisuus lyhentää joitain velkoja ja tehdä muutama hyvä löytö alennusmyynneistä. Sinun ei tarvitse kuluttaa paljon tunteaksesi olevasi elossa.

Kalat 19.2-20.3

Heinäkuu merkitsee kotiinpaluuta sinulle. Kun hallitseva planeettasi Jupiter on koti- ja perhesektorillasi koskien ensi vuotta, teet muuttohommia, rakennat kotiasi tai etsit keinoja saada etätyösi toimimaan paremmin. Kotitoimistosi remontointi, vapaa-ajan lisääminen aikatauluusi ja asuitilasi kaunistaminen ovat sinulle tärkeitä koko kesän, mutta erityisesti tämän kuun ajan. Ravun kausi on sinulle aikaa keskittyä nautintoon ja iloon, ja sitten Leijonan kausi 22. päivästä alkaen on taas sitä aikaa, kun on hyvä hetki palata arkeen.

Rakkaus: Uusikuu Ravussa 5. päivänä on romanssi- ja luovuussektorillasi. Kun Venus on myös tässä kaaviossa 11. päivään asti, on tämä erityisen suotuisaa aikaa elvyttää seksielämääsi, palata treffeilun pariin tai saada yhteys leikkisään puoleesi.

Raha: Odottamattomat heilahtelut raha-asioissasi ovat mahdollisia kuun ensimmäisellä puoliskolla, erityisesti mitä tulee matkoihin, kursseihin tai retkiin sisarusten tai läheisten ystävien kanssa. Luulit saavasi hyvän diilin Airbnb:stä, mutta siivousmaksut ovat tähtitieteelliset. Kuukauden jälkipuoliskolla haluat käyttää kaiken ylimääräisen rahasi kodin sisustamiseen, joten säästä vastaavasti.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos