Pidetään yhteyttä

Horoskooppi

Kaipaatko suuntaviivaa tulevaan viikkoosi? Uutisankan viikoittainen horoskooppi auttaa sinua oivaltamaan ja tunnistamaan merkityksellisiä tapahtumia elämässäsi, niin ylä- kuin alamäissä.

Onko rakkausrintamalla tai ystävyyssuhteissa pohdittavaa? Liittyykö työelämään tai taloudellisen tilanteeseen solmuja, jotka haluaisit avata, tai kenties mahdollisuuksia, joiden toivoisit toteutuvan? Katso mitä tähdet kertovat sinulle näistä elämän osa-alueista.

Valitse oma horoskooppisi, sukella tähtimerkkien maailmaan ja selvitä mitä tuleva viikko tuo tullessaan.

Horoskooppi ajalle 18.9.2023 – 24.9.2023

Oinas 21.3-20.4

Tehtävälistasi tuntuu loputtomalta tällä viikolla, kun jokaisen projektin deadlinet lähestyvät. Tunne asioiden saavuttamisesta tyydyttää mieltä, mutta se ei tarkoita, etteikö loppuunpalaminen kolkuttaisi myös ovella. Muista juoda paljon vettä ja pitää riittävästi taukoja, varsinkin 19. päivänä, jolloin päiväunet kuulostaa ehdottomasti houkuttelevammalta kuin viikkopalaveri.

Härkä 21.4-21.5

Toisaalta tunnet olosi erittäin tyytyväiseksi tällä viikolla, sillä jotkin suuret riskit, joita otit kesällä (ja oikeastaan parin viime vuoden aikana) ovat vihdoin kantamassa hedelmää. Toisaalta tunnet, että sinua vedetään moneen eri suuntaan ja hämmennyt siitä, mitkä asiat pitäisi priorisoida. On ok lykätä päätöksiä toistaiseksi, joten älä kiirehdi päätösten kanssa.

Kaksoset 22.5-21.6

Parhaat ideat saattavat tulla sinulle unessa tällä viikolla, joten pidä muistivihkoa yöpöydälläsi ja ota muutenkin aikaa kaikkien luovien visioiden käsittelyyn. Kotisi ja perheesi ovat edelleen pääosassa, mutta hämmentävä työtilanne saattaa saada sinut jälleen kerran kyseenalaistamaan työn ja yksityiselämän tasapainon, jonka luulit jo olevan hallinnassasi.

Rapu 22.6-22.7

Tällä viikolla saat vihdoin voimasi takaisin! Eräs ihmissuhde on saanut sinut tuntemaan itsesi pieneksi jo jonkin aikaa. Kyse ei ole siitä, että tämä henkilö olisi halunnut tietoisesti masentaa sinua, mutta siltikään se ei ole hyvä asia, jos sinusta tuntuu, ettei sinua kuulla. Ota tämä voiman tunne vastaan, mutta älä hätiköi. Et joudu vaikeuksiin, jos hallitset omia odotuksiasi.

Leijona 23.7-23.8

Riippumatta siitä, millainen rahatilanteesi on nyt, viimeiset kuukaudet ovat olleet budjetin uudelleensuunnittelun ja todellisuuden kohtaamisen aikaa. Mutta tällä viikolla sinulla on houkutus tehdä iso hankinta, joka pakottaa sinut takaisin excel-taulukon pariin. Muista, että Neptunuksen utuinen vaikutus saattaa saada tämän sijoituksen näyttämään fiksummalta kuin se onkaan, etenkin 19. päivänä.

Neitsyt 24.8-22.9

Voi niitä kaikki paikkoja, joissa tuletkaan vierailemaan! Ainakin omissa unelmissasi. Tällä viikolla haaveilet seuraavasta lomastasi ja mikä tärkeintä, siitä kuka sinut sinne vie. Tämä on ollut vakavan itsetutkiskelun kausi, ja tällä viikolla tunnet olevasi ihastunut ja valmis heittäytymään toisen ihmisen vietäväksi. Vaikka utuinen Neptunus liikkuu hitaasti 19. päivänä, ihmissuhteet eivät ehkä ole sitä miltä ne näyttävät. Älä vielä kiirehdi mihinkään.

Vaaka 23.9-23.10

Sinun kautesi alkaa viikon lopulla. Olet astumassa siihen jaksoon vuodesta, jossa tunnet olevasi nähty ja kuultu, ja jossa pidät itsestäsi erityisen paljon. Siitä huolimatta haluat pysyä omissa oloissasi 23. päivään asti. Olet oppinut viime kuukausien aikana paljon siitä, kenen kanssa haluat viettää aikaa, joten älä sitoudu kehenkään vain välttääksesi epämukavuuden tunteen.

Skorpioni 24.10-22.11

Otit ison harppauksen kesä-elokuussa pelastaaksesi ihmissuhteen tai edistääksesi uraasi (tai molempia), ja nyt tulokset vihdoin näkyvät tällä viikolla. Sinulla on vielä muutama viimeinen tehtävä suoritettavana, joka saattaa turhauttaa, kun haluaisit mieluummin vain rentoutua. Kun Vaa’an kausi alkaa 23. päivänä, alkaa myös vuotuisen rentoutumisen ajanjakso. Nauti siitä.

Jousimies 23.11-21.12

Vaikka kaipaatkin johdonmukaisuutta päivittäisiin tehtäviisi, tällä viikolla saat jälleen jännittävän mahdollisuuden, joka muuttaa aikataulusi täysin. Tämä voi liittyä tarjoukseen, jonka sait kesä- tai elokuussa, tai se voi olla jotain täysin uutta! Ajan ottaminen omalle tutkimusmatkalle (joko matkustelun, koulutuksen tai henkisyyden kautta) pitäisi olla ensisijainen tavoite.

Kauris 22.12-20.1

Tällä viikolla tulet pelaamaan uhkapeliä joko kirjaimellisesti tai kuvaannollisesti. Vietit suuren osan kesästäsi hallitessasi erittäin herkkiä voimadynamiikkoja ja huolehtimalla kaikkien muiden tarpeista. Entä jos sinä olisit se, jota autetaan vaihteeksi? Vaikka saattaa tuntua helpommalta selviytyä kaikesta yksin, tuen pyytäminen avaa enemmän polkuja kuin olet aiemmin kuvitellutkaan.

Vesimies 21.1-18.2

Vaa’an kausi alkaa 23. päivä ja se kutsuu sinut seikkailuun! Mutta ennen kuin hyppäät lentokoneeseen, sinun on hoidettava loputkin velkasi. Viimeiset viikot ovat keskittyneet sovitteluun – olipa kyseessä sitten exän tapaaminen tai budjetin tasapainottaminen, ja 19. päivänä tunnet olosi hämmentyneeksi tästä kaikesta. Muista kuitenkin, että vaikka olet tunteellinen tällä hetkellä, se ei tarkoita sitä, että kaikki tekemäsi työ on ollut turhaa.

Kalat 19.2-20.3

Ihmissuhteet (eikä vain romanttiset!) ovat olleet huomiosi keskipisteenä viime viikkoina, ja nyt huomaat olevasi valmis nostamaan suhteesi seuraavalle tasolle. Ole varovainen sen suhteen, mihin suostut 19. päivänä, kun Neptunuksen utuinen vaikutus saa kaiken tuntumaan maagisemmalta kuin se todellisuudessa on. Kun Vaa’an kausi alkaa 23. päivänä, olet tietoisempi oikeista tarpeistasi.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Kuumat

Kuuma kiinteistövälittäjä bikinikuvissa: ostaisitko häneltä asunnon? Kuuma kiinteistövälittäjä bikinikuvissa: ostaisitko häneltä asunnon?
Julkkikset12 tuntia sitten

Kuuma kiinteistövälittäjä bikinikuvissa: ostaisitko häneltä asunnon?

Somessa huomiota herättänyt kaunotar Natasha Galkina julkaisee somessa usein kuvia arjestaan ja menemisistään. Hän julkaisee usein kuvia, joissa hän esittelee...

Kurvikas Onlyfans-malli istui pöydällä ohuessa mekossa: kurvit paistavat! Kurvikas Onlyfans-malli istui pöydällä ohuessa mekossa: kurvit paistavat!
Julkkikset12 tuntia sitten

Kurvikas Onlyfans-malli istui pöydällä ohuessa mekossa: kurvit paistavat!

Kurvikas somemalli Mia Malkova julkaisee usein somessa kuumia kuvia, joissa hän esittelee paljasta pintaa. Mia näyttää viihtyvän mielellään etenkin alusvaatteissa...

Italialainen malli avasi bikinien nauhat ja paljasti paljasta pintaa: kuvat! Italialainen malli avasi bikinien nauhat ja paljasti paljasta pintaa: kuvat!
Julkkikset13 tuntia sitten

Italialainen malli avasi bikinien nauhat ja paljasti paljasta pintaa: kuvat!

Italialainen malli ja somevaikuttaja Ines Trocchia mainostaa Instagramissa olevansa 100 % luonnollinen. Malli julkaisee usein somessa kuvia ja videoita, joissa...

Liian pienet bikinit! Hädin tuskin peittelivät rannalla makoilevan kuumiksen povea Liian pienet bikinit! Hädin tuskin peittelivät rannalla makoilevan kuumiksen povea
Julkkikset14 tuntia sitten

Liian pienet bikinit! Hädin tuskin peittelivät rannalla makoilevan kuumiksen povea

Somekuumis Melinda London julkaisee sosiaalisessa mediassa usein kuvia ja videoita, jotka saavat seuraajien silmät leviämään. Hän ei pelkää esitellä täydellisyyttä...

Haarat auki ja paljasta pintaa! Tämä somemalli ei paljon kainostele - kuvat! Haarat auki ja paljasta pintaa! Tämä somemalli ei paljon kainostele - kuvat!
Julkkikset1 päivä sitten

Haarat auki ja paljasta pintaa! Tämä somemalli ei paljon kainostele – kuvat!

Somemalli Martina Smeraldi julkaisee usein paljastavaa materiaalia, joka ihastuttaa tietysti innokkaita seuraajia. Martinan seuraajakuntaan kuuluu jo yli miljoona fania, joiden...

Onlyfans-hottis rintaliivit esillä veneellä: nyt on ollut ohiseilaajilla katselemista! Onlyfans-hottis rintaliivit esillä veneellä: nyt on ollut ohiseilaajilla katselemista!
Julkkikset2 päivää sitten

Onlyfans-hottis rintaliivit esillä veneellä: nyt on ollut ohiseilaajilla katselemista!

Italialainen somekuumis Alex Mucci ei paljon peittele. Hän julkaisee mielellään somessa kuvia ja videoita, joissa hän esittelee estottomasti paljasta pintaa....

Pyllykaunottaren jättimäiset pakarat vessassa: voiko näin suuria olla? Pyllykaunottaren jättimäiset pakarat vessassa: voiko näin suuria olla?
Julkkikset2 päivää sitten

Pyllykaunottaren jättimäiset pakarat vessassa: voiko näin suuria olla?

Portlandista kotoisin oleva peppukaunotar Samantha Krieger julkaisee usein somessa kuvia, joissa etenkin hänen pyllynsä pääsee parrasvaloihin. Samantha on saanut lassottua...

Ukrainan povipommi avasi takkinsa ja housunsa: oho! Ukrainan povipommi avasi takkinsa ja housunsa: oho!
Julkkikset2 päivää sitten

Ukrainan povipommi avasi takkinsa ja housunsa: oho!

Ukrainan povipommi Louisa Khovanski julkaisee usein sosiaalisessa mediassa kuvia ja videoita, joissa hänen jättimäiset rintansa pääsevät parrasvaloihin. Louisaa seuraa jo...

Megakuuma Onlyfans-tähti alusvaatteissa: kuumat selfiet! Megakuuma Onlyfans-tähti alusvaatteissa: kuumat selfiet!
Julkkikset2 päivää sitten

Megakuuma Onlyfans-tähti alusvaatteissa: kuumat selfiet!

Somekuumis Lyna Perez julkaisee usein tulikuumaa materiaalia Instagramissa ja ihastuttaa seuraajiaan vähäpukeisilla kuvilla. Hän on saanut lassottua itselleen Instagramissa yli...

Jättimäiset pakarat! Italialainen malli esitteli paljaan pyllyn - video! Jättimäiset pakarat! Italialainen malli esitteli paljaan pyllyn - video!
Julkkikset3 päivää sitten

Jättimäiset pakarat! Italialainen malli esitteli paljaan pyllyn – video!

Italialainen pyllyhottis Lindsay Capuano saa seuraajien silmät leviämään julkaistessaan kuvia, joissa hän esittelee jättimäistä pyllyään. Lindsay on saanut seuraajien suosion...

Mainos

Urheilu

Teemu Pukki osui jälleen Minnesota Unitedin paidassa Teemu Pukki osui jälleen Minnesota Unitedin paidassa
Jalkapallo5 tuntia sitten

Suomalaistähdet tulessa MLS:ssä! – Katso Teemu Pukin huikea osuma

Suomalaistähdet Teemu Pukki ja Robert Taylor olivat tulessa viime yönä Suomen aikaa Yhdysvaltojen MLS:ssä. Robert Taylor siivitti kahdella osumallaan sekä...

Andre Onana Andre Onana
Jalkapallo14 tuntia sitten

ManU-vahti otti tappion piikkiinsä: ”Tämä tuntuu erittäin vaikealta”

Mestarien liigan huippukamppailu Bayern Münchenin ja Manchester Unitedin välillä päättyi dramaattisten vaiheiden jälkeen saksalaisten 4-3 voittoon. Unitedin maalivahti, Andre Onana...

Steven Stamkos Steven Stamkos
Jääkiekko19 tuntia sitten

NHL-supertähden sopimusneuvottelut polkevat paikallaan: ”Olen pettynyt siihen”

Steven Stamkosin sopimustilanne junnaa paikallaan. NHL:n suurimpiin tähtiin lukeutuvan kanadalaisen tulevaisuudesta ei ole tällä hetkellä minkäänlaista varmuutta. Stamkos myöntää olevansa...

Shane Pinto Shane Pinto
Jääkiekko21 tuntia sitten

NHL-hyökkääjän tilanne edelleen auki: Saako heittopussi haluamansa?

Ottawa Senatorsissa ollaan luottavaisin mielin sen suhteen, että Shane Pinto allekirjoittaa lähiaikoina seuran tarjoaman diilin. 22-vuotias Pinto on edelleen rajoitettu...

Rafael Nadal Rafael Nadal
Tennis22 tuntia sitten

Onko tässä kaikkien aikojen paras pelaaja? – Nadal läväyttää oman mielipiteensä!

Rafael Nadal ja Novak Djokovic lukeutuvat maailman kaikkien aikojen parhaiden tennispelaajien joukkoon. Kahden supertähden välille on aseteltu reilusti vertailua vuosien...

Evan Ferguson Evan Ferguson
Jalkapallo1 päivä sitten

Lähde: 50 miljoonaa ei riittänyt – ManU teki itsestään naurunalaisen

Brightonin Evan Ferguson on noussut kaikessa hiljaisuudessa yhdeksi Valioliigan lupaavimmista hyökkääjistä. Tuoreiden raporttien mukaan Manchester United tavoitteli pelaajaa kesän siirtoikkunan...

Erik ten Hag Erik ten Hag
Jalkapallo1 päivä sitten

ManU-valmentaja ten Hag lähtee keskiviikon huippukamppailuun puolustellen: “En ole ikinä saanut…”

Mestarien liigan A-lohkon kaksi suurinta ennakkosuosikkia, Bayern München ja Manchester United, iskevät yhteen keskiviikkona. Alavireisesti kautensa Valioliigassa aloittanut United lähtee...

Ruoka

Syksyinen pumpkin spice latte valmistuu kotonakin: testaa tätä! Syksyinen pumpkin spice latte valmistuu kotonakin: testaa tätä!
Reseptit20 minuuttia sitten

Syksyinen pumpkin spice latte valmistuu kotonakin: testaa tätä!

Syksyinen pumpkin spice latte on monen herkkujuoma. Se on tullut tutuksi etenkin Starbucks-kahviketjun syksyn suosikkijuomana, jota odotetaan kuin kuuta nousevaa....

Helppo ja herkullinen porkkanakakku: testaa tätä! Helppo ja herkullinen porkkanakakku: testaa tätä!
Reseptit21 tuntia sitten

Helppo ja herkullinen porkkanakakku: testaa tätä!

Pehmeä ja suussa sulava porkkanakakku on helppo valmistaa uunissa. Paistoaika on noin puoli tuntia, jonka lisäksi työaikaa menee noin 20-30...

Nopea kahvismoothie pelastaa kiireisen aamun: vartin aamupala! Nopea kahvismoothie pelastaa kiireisen aamun: vartin aamupala!
Reseptit22 tuntia sitten

Nopea kahvismoothie pelastaa kiireisen aamun: vartin aamupala!

Itse kullakin aamut tuppaavat välillä lähtemään käyntiin menojalka vipattaen. Aamupalalle ei välttämättä ole kunnolla aikaa ja kahvinkin keittäminen jää välistä....

Lämmin ja herkullinen kanakookoskeitto nopealla ohjeella - hyvä lounas! Lämmin ja herkullinen kanakookoskeitto nopealla ohjeella - hyvä lounas!
Reseptit2 päivää sitten

Lämmin ja herkullinen kanakookoskeitto nopealla ohjeella – hyvä lounas!

Jos haluat valmistaa lämpimän ja herkullisen keiton lounaaksi, kokeile kanakookoskeittoa. Helppo ja herkullinen kanakookoskeitto valmistuu alle puolessa tunnissa ja myös...

Herkulliset kinuskiomenat uunissa syksyillan herkuksi: testaa! Herkulliset kinuskiomenat uunissa syksyillan herkuksi: testaa!
Reseptit2 päivää sitten

Herkulliset kinuskiomenat uunissa syksyillan herkuksi: testaa!

Kinuskiomenat uunissa ovat syksyinen herkku, joiden valmistaminen on nopeaa ja vaivatonta. Ne maistuvat lähes jokaiselle ja kinuskiomenat uunissa voi tarjoilla...

Maailman paras omenapiirakka syksyyn: maittava ohje! Maailman paras omenapiirakka syksyyn: maittava ohje!
Reseptit3 päivää sitten

Maailman paras omenapiirakka syksyyn: maittava ohje!

Mikäs olisikaan syksyisempi jälkiruoka kuin omenapiirakka? Maailman paras omenapiirakka syntyy vain alle tunnissa ja sen valmistaminen onnistuu myös aloittelevalta leipurilta....

Helppo ja syksyinen sienikeitto: kokeile tätä ohjetta Helppo ja syksyinen sienikeitto: kokeile tätä ohjetta
Reseptit3 päivää sitten

Helppo ja syksyinen sienikeitto: kokeile tätä ohjetta

Sienikeitto on helppo, nopea ja syksyinen ateria, jonka valmistamiseen ei mene kuin noin puoli tuntia. Sienikeitto maistuu hyvältä esimerkiksi tuoreen...

Raikas feta-kurkkusalaatti on nopea lounas: valmistuu vartissa! Raikas feta-kurkkusalaatti on nopea lounas: valmistuu vartissa!
Reseptit4 päivää sitten

Raikas feta-kurkkusalaatti on nopea lounas: valmistuu vartissa!

Raikas ja maukas feta-kurkkusalaatti on erinomainen kevyt lounas tai lisuke pääruokien kaveriksi. Jos feta-kurkkusalaatin tarjoaa lounaana, sen voi syödä tuoreen...

Maukas nuudelikeitto valmistuu nopeasti: kokeile tätä ohjetta Maukas nuudelikeitto valmistuu nopeasti: kokeile tätä ohjetta
Reseptit4 päivää sitten

Maukas nuudelikeitto valmistuu nopeasti: kokeile tätä ohjetta

Maukas nuudelikeitto syntyy yksinkertaisella ohjeella. Nuudelikeiton voi tuunata omalaisekseen vaihtamalla esimerkiksi proteiinin kanasta katkarapuihin. Alla olemme jakaneet nuudelikeiton ohjeen, jolla...

Helppo ja herkullinen sitruunakastike kalalle - kokeile! Helppo ja herkullinen sitruunakastike kalalle - kokeile!
Reseptit5 päivää sitten

Helppo ja herkullinen sitruunakastike kalalle – kokeile!

Kalan kanssa tarjottavaksi sopii esimerkiksi kermaviilikastike, mutta oletko koskaan kokeillut sitruunakastiketta kalalle? Sitruunakastike kalalle on helppo valmistaa ja se on...

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos