Pidetään yhteyttä

Horoskooppi

Kaipaatko suuntaviivaa tulevaan viikkoosi? Uutisankan viikoittainen horoskooppi auttaa sinua oivaltamaan ja tunnistamaan merkityksellisiä tapahtumia elämässäsi, niin ylä- kuin alamäissä.

Onko rakkausrintamalla tai ystävyyssuhteissa pohdittavaa? Liittyykö työelämään tai taloudellisen tilanteeseen solmuja, jotka haluaisit avata, tai kenties mahdollisuuksia, joiden toivoisit toteutuvan? Katso mitä tähdet kertovat sinulle näistä elämän osa-alueista.

Valitse oma horoskooppisi, sukella tähtimerkkien maailmaan ja selvitä mitä tuleva viikko tuo tullessaan.

Horoskooppi ajalle 22.4 – 28.4.2024

Oinas 21.3-20.4

Täysikuu Skorpionissa 23. päivänä paljastaa ruman totuuden tekemästäsi sopimuksesta tai läheisestä ihmissuhteesta. Keskustelua, jota olet vältellyt, ei voi enää siirtää sivuun tai ensi viikkoon. Jos asiat etenevät, sinun on ymmärrettävä, mitä todella haluat. Arvostasi ei voida neuvotella, ja ehkä osa elämää on jatkaa ilman sinua liikaa rajoittavia asioita.

Härkä 21.4-21.5

Täysikuu Skorpionissa 23. päivänä merkitsee päätösten tekemistä koskien yhtä lähimmistä ihmissuhteistasi. Olet ehkä kosimassa kumppaniasi, tunnustamassa tunteesi ystävälle tai allekirjoittamassa vuokrasopimusta liikekumppanisi kanssa. Etene hitaasti tällä viikolla. Tehtävänäsi on toimia päättäväisesti, mutta myös armollisesti, tarkkaavaisesti ja myötätuntoisesti.

Kaksoset 22.5-21.6

Täysikuu Skorpionissa 23. päivänä osoittaa, kuinka olet (tai et ole) pitänyt huolta itsestäsi viimeisen kuuden kuukauden aikana. Ei ole helppoa palata rutiineihin, varsinkin kun elämä on ollut hektistä ja kaikki energiasi on mennyt suurten muutosten toteuttamiseen. Kun Merkuriuksen asemat perääntyvät 25. päivänä, sinun on pakko hidastaa vauhtia ja edetä askel kerrallaan palataksesi raiteille.

Rapu 22.6-22.7

Tämän viikon täysikuu Skorpionissa 23. päivänä nostaa pintaan joitakin syvällisiä toiveita. Olet seurustellut erään kiva tyypin kanssa kuukausien ajan ja pohdiskellut samalla haluatko lapsia vai et. Tämä viikko tekee selväksi, onko perheen perustaminen sinun juttusi vai ei. Sama asia koskee luovia projekteja, romanttisia tarpeita ja seksuaalisuutta; mitkä ovat toiveesi näiden asioiden suhteen?

Leijona 23.7-23.8

Täysikuu Skorpionissa 23. päivänä ”huipentuu” perhedraamaan, joka on kytenyt jo viime syksystä lähtien. Et voi enää tukahduttaa todellisia tunteitasi, ja vaikka sanomasi asiat saattavat rikkoa suhteen, se tuo sinulle henkilökohtaista rauhaa. Luota vaistoihisi siitä, mitä todella tarvitset, äläkä tyydy vähempään.

Neitsyt 24.8-22.9

Viimeiset vuodet ovat tuoneet monia muutoksia lähipiiriisi ja kommunikaatiotapoihisi. Kun maailmasi pieneni vuosina 2022 ja 2023, unelmasi, visiosi ja koulutustavoitteesi taas kasvoivat. Täysikuu Skorpionissa 23. päivänä paljastaa, mihin ja kehen voit luottaa. Keskustelut ystäviesi kanssa tuovat mukanaan syvällisiä oivalluksia.

Vaaka 23.9-23.10

Täysikuu Skorpionissa 23. päivänä paljastaa, että pahimmat pelkosi rahan ja turvallisuuden suhteen eivät ole toteutumassa, ainakaan niin pahoina kuin kuvittelet. Itse asiassa ne voivat olla siunaus valepuvussa. Kun menet pankkiautomaatille, peitätkö tilisi saldon näytöllä vai voitko katsoa sitä silmästä silmään? Sen kohtaaminen, mikä tuntuu epämukavalta, vie sinut kohti runsautta.

Skorpioni 24.10-22.11

Tämä on tunteellinen viikko sinulle. Täysikuu 23. päivänä on merkissäsi ja saattaa tuoda pintaan joitain herkkiä asioita, jotka liittyvät tyyliin, terveyteen tai ulkonäköön. Tämä viikko on hyvä ottaa hitaasti, pysähtyä pohtimaan tai hemmottelemaan itseä hieronnalla tai kasvohoidolla. Mitä enemmän kohtaat ikäviä asioita, sitä paremmin pystyt päästämään niistä irti.

Jousimies 23.11-21.12

Täysikuu Skorpionissa 23. päivänä pakottaa sinut päästämään irti jostain. Olipa kyseessä myrkyllinen suhde, huono tapa tai itsesi sabotointi, ei ole enää tekosyitä pitää kiinni siitä, mikä ei ole hyväksi sinulle. Tämä viikko on hyvä aika lähteä töistä aikaisin, pitää taukoa sosiaalisesta mediasta ja laittaa puhelin pois näkyviltä. On aika palata terveisiin tottumuksiin, jotka vievät sinut takaisin luontoon ja antavat sinun olla yhteydessä todelliseen maailmaan.

Kauris 22.12-20.1

Täysikuu Skorpionissa 23. päivänä korostaa niitä asioita, jotka puhuttelevat yleisöäsi ja lisäävät vaikutusvaltaasi. Viime syksynä asetit tavoitteita saadaksesi itseäsi enemmän esille ja tämän kuun pimennyksen avulla näet, kuinka tavoitteet ovat toteutuneet. Jos et saa tarpeeksi tukea, nyt on aika pohtia, mitä todella haluat läheisiltäsi tai työyhteisöltäsi. Haluatko johtaa omaa projektiasi vai liittyä jonkun muun projektiin?

Vesimies 21.1-18.2

Täysikuu Skorpionissa 23. päivänä merkitsee vuoden suurinta hetkeä urallasi. Tällä viikolla voit saada ison projektin hoitaaksesi, hakea unelmiesi työpaikkaa tai arvioida suurimpia idoleitasi. Saatat myös olla herkkä sen suhteen, mitä haluat jakaa muille juuri nyt. Muista tämä, kun seuraavan kerran jaat jotain sosiaalisessa mediassa. Jaa kuvia ja asioita, jotka kuvastavat sitä, kuka olet nyt.

Kalat 19.2-20.3

Täysikuu Skorpionissa 23. päivänä on tärkeä virstanpylväs matkalla, jolla olet ollut syksystä lähtien. Oletpa sitten valmistumassa ylioppilaaksi, kasvattamassa säästöjäsi unelmiesi matkaa tai opiskelupaikkaa varten, nyt on hyvä aika juhlia tähän mennessä saavuttamiasi asioita. Nyt kysymys kuuluu: kuinka voit soveltaa oppimaasi ja kokemaasi jokapäiväiseen elämääsi?

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos