Pidetään yhteyttä
Pussit.com

Horoskooppi

Kaipaatko suuntaviivaa tulevaan viikkoosi? Uutisankan viikottainen horoskooppi auttaa sinua oivaltamaan ja tunnistamaan merkityksellisiä tapahtumia elämässäsi, niin ylä- kuin alamäissä.

Voit käyttää horoskooppia omien pohdintojen tukena. Onko rakkausrintamalla tai ystävyyssuhteissa pohdittavaa? Liittyykö työelämään tai taloudellisen tilanteeseen solmuja, jotka haluaisit avata, tai kenties mahdollisuuksia, joiden toivoisit toteutuvan? Katso mitä tähdet kertovat sinulle näistä elämän osa-alueista.

Valitse oma horoskooppisi, sukella tähtimerkkien maailmaan ja selvitä mitä tuleva viikko tuo tullessaan.

Horoskooppi ajalle 23.1.2023 – 29.1.2023

Oinas 21.3-20.4

Sosiaalinen elämäsi on piristymässä, mutta panostatko turhaan niihin ihmissuhteisiin, jotka eivät enää palvele sinua? Illallinen ystävien kanssa johtaa epämukavaan keskusteluun laskun jakamisesta, jolloin maksat enemmän kuin osasi. Ota viikonloppuna aikaa rentoutuaksesi. Meditoi tai ahmi yksi tuotantokausi Love Islandia, yksin hengailu tuo toivottua rauhaa.

Härkä 21.4-21.5

Luulit, että tapaaminen pomosi kanssa oli epäonnistunut ja jännittynyt, mutta se johtaakin odottamattomaan ylennykseen. Mutta ennen kuin suostut ottamaan enemmän vastuuta, varmista, että palkka vastaa uutta tehtävääsi. Tämä viikko tuo merkittävän sysäyksen sosiaaliseen elämääsi. Juhli ystäviesi kanssa! Hemmottele! itseäsi Pidä hauskaa!

Kaksoset 22.5-21.6

Edistyminen terapiassa päästää sinut etenemään elämässäsi. Kyse ei ole ollut siitä, ettet olisi aiemmin yrittänyt tarpeeksi, vaan siitä, että lopputulos ei ollut sinun hallinnassasi! Tällä viikolla sinua kuunnellaan, ja jos sinulla on jotain kerrottavaa, tämä viikonloppu on hyvä aika sille.

Rapu 22.6-22.7

Olet epäröinyt pyytää apua viime kuukausina, mutta tällä viikolla olet iloisesti yllättynyt ystäväsi halukkuudesta auttaa sinua. Vaikka sinulla edelleen herää kysymyksiä siitä, kuinka sinulla on varaa toteuttaa suuria unelmasi, tiedät nyt, että tiimisi tukee sinua joka askeleella. Pidä silmäsi auki!

Leijona 23.7-23.8

Erityinen henkilö tuli elämääsi tämän kuun alussa, ja olet jäänyt tulisen romanssin pauloihin. Tällä viikolla ymmärrät, että tähän juttuun ei kannata suhtautua kuin mihin tahansa yhdenillan juttuun. On aika sitoutua tai antaa toisen mennä pois. Jälkimmäisen valitseminen saattaa tuntua sydäntäsärkevältä, mutta sinun ei pitäisi jäädä suhteeseen jonkun kanssa, joka ei ole mukana sataprosenttisesti. Mikset kerrankin valitse omaa seikkailuasi?

Neitsyt 24.8-22.9

Tällä viikolla kannattaa asettaa tavoitteet työn, terveyden ja rutiinien suhteen. Mutta samaan aikaan elämääsi astuu uusi ihastus. Seurustelun ei tarvitse häiritä työntekoa, mutta sinun on vain löydettävä hyvä tasapaino näiden kahden asian välillä.

Vaaka 23.9-23.10

Tämä viikko on ollut sinulle vuoristorataa. Treffit, joiden piti kestää vain muutaman tunnin, muuttui parin päivän hengailuksi. Sinun oli tarkoitus pitää juttu rentona, mutta entä jos oletkin rakastunut! Tämä viikko kannustaa sinua hyppäämään suhteeseen entistä syvemmälle. Varmista kuitenkin, että omat rutiinisi ovat kunnossa, ennen kuin putoat syvemmälle vaaleanpunaiseen pilveen.

Skorpioni 24.10-22.11

Ihmissuhteesi järkkyivät suuresti elokuussa, ja se sai sinut levottomaksi. Tällä viikolla ymmärrät, että kaikki tämä oli vain osa prosessia. Tämä viikko avaa uuden aikakauden treffielämääsi. Pysy avoimena kumppaneille, jotka eivät ole tavallisesti sinun tyyppiäsi. Romanttiset seikkailut odottavat sinua!

Jousimies 23.11-21.12

Yritä hidastaa vauhtia tällä viikolla ja iloitse päivittäisistä asioista ja rutiineista. Jopa työtapaamiset, jotka ovat yleensä tylsiä, tuntuvat hauskoilta. Sen sijaan, että murehdit ”etenemisestä ”eteenpäin, nauti siitä, mitä sinulla jo on. Viihtyisän rauhoittumistilan luominne kannattaa, kun sinulla alkaa taas kiireiset ajat.

Kauris 22.12-20.1

Elokuussa raiteiltaan suistunut luova projekti tai romanttinen suhde on yhtäkkiä takaisin pöydällä. Kesällä et ollut aivan valmis tähän kaikkeen, mutta nyt olet valmis ottamaan muutaman riskin pitääksesi hauskaa. Haluat ehkä myös tehdä spontaanin päiväreissun tällä viikolla. Myös omalla asuialueellasi on niin paljon tutkittavaa!

Vesimies 21.1-18.2

Viime viikko sai sinut innostumaan itsesi hoitamisesta ja omasta ajasta. Mutta tällä viikolla sinun täytyy luopua tästä itselle pyhitetystä ajasta käsitelläksesi perhedraamaa tai elämäntilanteesi muita järkytyksiä. Tämä jatkuvan paineen tunne ei kestä ikuisesti, mutta sillä välin hemmottele itseäsi vaikka pienellä herkuttelulla, jotta kestät sen kaiken. Teet hienoa työtä.

Kalat 19.2-20.3

Tulevat viikot ovat sinulle loistokkaita. Jos olet harkinnut hiusten värjäämistä, vaatekaapin tai ihonhoitorutiinin päivittämistä, saat nyt aikaan parhaat tulokset. Hemmottele itseäsi myös kasvohoidolla tai hieronnalla ja keskity terveelliseen ruokavalioon. Haluat tuntea olosi hyväksi sekä sisältä että ulkoa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos

Mainos