Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Chelsea-tähti avautuu vaikeuksistaan: ”Siirtymävaihe oli vaikea”

Raheem Sterling
AOP

Raheem Sterling voitti Manchester Cityssä lähes kaiken mahdollisen, mutta miehen urakäyrä on kääntynyt jyrkkään laskuun Chelseassa. Englantilainen avautuu nyt vaikeuksistaan Lontoossa ja valaa uskoa tulevaan.

Liverpoolissa läpilyönyt Raheem Sterling oli yksi oman ikäluokkansa lahjakkaimmista pelaajista. Sterlingin siirtymistä Manchester Cityyn valtavalla rahasummalla kritisoitiin aikanaan voimakkaasti, mutta englantilainen pystyi nostamaan pelaamisensa seuraavalle tasolle Etihadilla.

Viimeisillä kausilla vastuu alkoi silti vähentyä Pep Guardiolan alaisuudessa ja Sterling päätti suunnata kohti uusia haasteita. Lontoossa lapsuutensa viettänyt Sterling matkasi Chelseaan, jossa homma ei ole kuitenkaan lähtenyt toimimaan odotetulla tavalla.

Pelaaja ottaa nyt kantaa kohtaamiinsa vaikeuksiin ja kertoo tulevaisuudentavoitteistaan.

– Viime vuonna tapahtunut siirtymävaihe oli vaikea. Olin kauden päätyttyä täynnä virtaa ja valmiina aloittamaan uudelleen. Halusin palata takaisin tasolle, jolle tiedän pystyväni nousemaan.

– Kyse on aggressiivisuudesta ja perusasioiden tekemisestä. Olen pelaaja, joka tarvitsee sisäistä paloa yltääkseen parhaaseensa. Minun täytyy pystyä pelaamaan omilla vahvuuksillani ja nousta voimakkaasti eteenpäin heti pallon saatuani.

Chelsean kausi on alkanut surkeasti joukkueen haalittua kahdesta pelistä vain yhden pisteen.

Lähde: Goal

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos