Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Voiko tämä pitää paikkaansa? – ManU-tähden allekirjoitettu jatkosopimus mitätöitiin!

David de Gea
AOP

David de Gean sopimustilanne on jälleen saanut uuden käänteen. Viimeisten tietojen mukaan espanjalaisvahti allekirjoitti Manchester Unitedin tarjoaman jatkosopimuksen, jonka jälkeen seura otti askeleen taaksepäin. Miehelle ollaan tehty tämän jälkeen uusi jatkotarjous alennetulla palkalla.

Manchester Unitedin maalivahti, David de Gean sopimus päättyy perjantaina, jonka jälkeen hän on vapaa etsimään itselleen uuden seuran. Siitäkin huolimatta, että espanjalainen ehti raportoidusti allekirjoittaa ManU:n tarjoaman jatkopahvin.

De Gean kerrotaan hyväksyneen reilun palkanalennuksen edelliseen kontrahtiinsa nähden, joka astui voimaan vuonna 2019. United on kuitenkin tullut viime hetkillä toisiin aatoksiin ja vetänyt käsijarrusta, jonka myötä allekirjoitettu sopimus mitätöidään.

Seuran kerrotaan laatineen jälleen uuden tarjouksen uusituilla ehdoilla, joka todennäköisesti tarkoittaa palkkakulujen leikkaamista entisestään. De Gea on ymmärrettävästi tilanteesta raivoissaan, mutta liikaa aikaa miettimiseen ei ole.

Mies on herättänyt kiinnostusta Saudi-Arabiassa, mutta hän on todennut haluavansa jatkaa pelaamista Unitedissa. Kello kuitenkin tikittää, joten pian on päätösten aika. ManU:n vitkuttelu saattaa kieliä siitä, että de Gealle on kartoitettu mitat täyttävä korvaaja.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos