Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Nyt jysähti! – Chelsean tähti vaihtaa kilpailijan riveihin jättimäisella siirtosummalla!

Mason Mount
AOP

Chelseaa juniori-ikäisestä lähtien edustanut Mason Mount on vaihtamassa seuraa. Uudeksi osoitteeksi on valikoitumassa siirtoasiantuntija, Fabrizio Romanon mukaan Old Trafford.

Manchester Unitedin uuden keskikenttäpelaajan hankinta näyttää viimein ottaneen tuulta purjeisiin. ManU on ollut useamman keskikaistan tähden kintereillä kuluvan siirtoikkunan puitteissa, mutta toistaiseksi tulokset ovat olleet laihoja.

Erik ten Hag haluaa vahvistaa kyseistä osastoa epätoivon vimmalla nostaakseen punaiset jälleen taisteluun kirkkaimmista pokaaleista.

Kun Marcel Sabitzer on palaamassa Bayern Müncheniin , Unitedin ainoat puhtaat keskikentän keskustan pelaajat ovat Casemiro, Christian Eriksen, Fred ja Scott McTominay. Kaksi jälkimmäistä jäivät päättyneellä kaudella pienelle vastuulle ja McTominayn odotetaan tämän lisäksi vaihtavan maisemaa kesän aikana.

Näin ollen Old Traffordilla on ollut huutava pula uusille vahvistuksille ja viimeisten tietojen mukaan ten Hag uskoo Mason Mountin olevan ratkaisu ongelmaan.

Siirtoguru, Fabrizio Romano kertoo, että Mount on sopinut Unitedin kanssa diilin henkilökohtaisista ehdoista jo viikkoja sitten, jonka lisäksi myös seurat ovat päässeet yhteisymmärrykseen. Romanon tietojen mukaan ManU maksaa pelaajasta 60 miljoonan punnan siirtokorvauksen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos