Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Entinen Liverpool-tähti kommentoi tappeluaan joukkuetoverinsa kanssa: ”Tällaisia asioita tapahtuu”

Sadio Mane
AOP

Sadio Mane uskoo jatkavansa Bayern Münchenin nutussa myös ensi kaudella. Senegalilainen ajautui kauden aikana fyysiseen yhteenottoon Leroy Sanen kanssa, jonka jälkeen hänen odotettiin vaihtavan seuraa.

Bayern Münchenin kausi oli kaikkea muuta kuin nappisuoritus Saksan liigan mestaruudesta huolimatta. Eväät loppuivat täysin kesken Mestarien liigassa Manchester Cityä vastaan ja Bundesliigan titteli irtosi vasta päätöskierroksella maalieron turvin.

Ovi ehti käydä jo kauden aikana valmennuksen puolella ja myös johtoporrasta on uusittu kovalla kädellä. Pelaajiston kemiat olivat haastavan kauden aikana koetuksella, josta parhaana esimerkkinä Sadio Manen ja Leroy Sanen välinen yhteenotto.

Miehet ottivat tappiollisen City-pelin jälkeen yhteen pukukopissa ja Sane löi joukkuetoveriaan nyrkillä kasvoihin. Entiselle Liverpool-tähdelle mätkäistiin tuntuvat sakot ja hänen uskottiin joutuvan etsimään itselleen uuden seuran.

Mane ottaa nyt kantaa tapahtumiin ja kommentoi jatkosuunnitelmiaan.

– Tällaisia asioita tapahtuu, mutta pystyimme selvittämään pienen ongelmamme. Asiat on hyvä selvittää, muttei ehkä tällä tavalla. Se on nyt taaksejäänyttä elämää. Jos kaikki menee hyvin jatkan uraani Bayernissa.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos