Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Viimeinen sinetti City-kipparin kohtalolle? – Valioliiga-mestari hankkimassa uuden tähden keskikentälleen

Mateo Kovacic siirtymässä Manchester Cityyn
AOP

Kroatian maajoukkuetähden Mateo Kovacicin on määrä siirtyi Lontoosta Manchester Cityyn noin 29 miljoonan euron siirtosummalla. Siirron myötä taitaa olla myös City-kippari Ilkay Gundoganin kohtalo sinetöity.

Manchester City on lähteiden mukaan päässyt sopuun Chelsean kanssa Mateo Kovacicin siirrosta taivaansinisiin.

Chelsea jatkaa tyhjennystalkoitaan ja karsii isoa rosteriaan pienemmäksi ensi kaudelle. Päättynyt kausi oli joukkueelta kunnon mahalasku ja se jäi Valioliigassa historiansa heikoimpaan pistepottiin.

Uuden valmentajan Mauricio Pochettinon myötä seurassa toivotaan, että suunta saadaan elokuun kauden alkuun mennessä kääntymään. Sen varmistamiseksi joukkue tiivistääkin parhaillaan rosteriaan pienemmäksi. Keskikentältä Chelsea onkin luopumassa niin Kovacicista kuin myös N’Golo Kantesta, joka on jättämässä seuran valtavan Saudi-siirron myötä.

Kokeneen Chelsean keskikentän taiturin, Kovacicin, on määrä vaihtaa osoitetta noin 29 miljoonan euron siirtosummalla. Sopimuksen on kerrottu lisäksi sisältävän noin 6 miljoonan euron edestä mahdollisia bonuksia.

Moni uskoo, että Kroatian maajoukkuetähden saapuminen Manchesteriin sinetöi samalla joukkueen kapteenin, Ilkay Gundoganin, kohtalon. Saksalaistähti on tehnyt kovaa vauhtia lähtöä Pep Guardiolan alaisuudesta, mutta vahvistusta miehen tilanteesta ei vielä ole saatu. Kovacicin siirron myötä Gundoganin lähtöä voidaan pitää jo hyvin todennäköisenä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos