Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Guardiola ja Xavi eri linjoilla tähtipelaajan tilanteesta: ”Hän on saanut väärää informaatiota”

Pep Guardiola
AOP

João Cancelon siirtyminen lainalle Bayern Müncheniin tuli suurena yllätyksenä lähes kaikille jalkapalloa seuraaville. Manchester Cityn manageri, Pep Guardiola ottaa kantaa pelaajan tulevaisuuteen ja kiistää väitteet, joiden mukaan City olisi torpannut Cancelon pysyvän siirron FC Barcelonaan.

Manchester Cityn takavuosien luottopelaajan, João Cancelon tilanne oli yksi alkuvuoden puhutuimmista aiheista brittimediassa.

Portugalilaistähti riitaantui Manchester Cityn päävalmentaja, Pep Guardiolan kanssa, jonka jälkeen hänet lähetettiin lainalle Bayern Müncheniin. Portugalilaisen sopimuksessa oli osto-optio, jota Bayern ei ole kuitenkaan käyttämässä. Näin ollen tie on viemässä jälleen Etihadille.

FC Barcelonan manageri, Xavi Hernandez kertoi aiemmin medialle, että City olisi torpannut Cancelon siirtymisen Camp Noulle tammikuun aikana. Barca havitteli tuolloin pelaajaa riveihinsä pysyvällä siirrolla.

– Mielestäni hän (Xavi) on saanut väärää informaatiota. Mitään tällaista ei koskaan tapahtunut, Guardiola kommentoi.

– Me päätimme, että Cancelon on lähdettävä, emmekä välittäneet minne hän siirtyy. Hän olisi ollut vapaa siirtymään vaikka Manchester Unitediin. Me emme vastaaottaneet tarjouksia hänestä.

Barcan lisäksi muun muassa Real Madridin on uutisoitu olleen Cancelon perässä.

Lähde: Daily Star

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos