Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

BBC: Chelsea hylännyt kaksi jättitarjousta supertähdestään – Saako ManU haluamansa?

Mason Mount
AOP

Mason Mountin pelit Chelseassa näyttävät tältä osin pelatuilta. Pelaaja on ollut vaihtamassa maisemaa jo pidemmän aikaa, mutta tänä kesänä siirto näkee todennäköisesti vihdoin päivänvalon. Chelsean pyyntihinta aiheuttaa kuitenkin harmaita hiuksia.

Mason Mount on ollut yksi kesän puhutuimmista pelaajista. Englantilaisen tiedetään olevan ainakin Manchester Unitedin kiikarissa ja siirtoa Old Traffordille pidetään mediassa vain ajan kysymyksenä.

Valtavat rahamäärät viime kauden siirtomarkkinoilla käyttänyt Chelsea on pakotettu myymään pelaajiaan viimeistään kesäkuun loppuun mennessä FIFA:n reilun pelin sääntöjen takia.

Bluesin uskotaan olevan valmis päästämään Mountin lähtemään noin 70 miljoonan punnan korvausta vastaan.

ManU on BBC:n mukaan jättänyt pelaajasta jo kaksi tarjousta, jotka molemmat Chelsea on hylännyt. Jälkimmäinen näistä oli lähteiden mukaan 50 miljoonan arvoinen.

Todennäköisesti lähipäivien aikana alkaa kuitenkin tapahtua, sillä Erik ten Hagin kerrotaan uskovan Mountin pystyvän vahvistamaan joukkuettaan tuntuvasti ensi kaudella.

Mount on pelannut Chelseassa vuodesta 2019 lähtien ja vyölle on kertynyt yhteensä 195 ottelua sinisten paidassa. Englantilainen missasi päättyneellä kaudella tukun pelejä loukkaantumisesta johtuen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos