Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Uskomatonta! – ManU:n pelaaja jälleen rajujen syytösten kohteena

Antony
AOP

Manchester Unitedia edustava Antony on vakavien syytösten kohteena. Brasilialaisen entinen seurustelukumppani, Gabriela Cavallin väittää ManU-pelaajan käyttäytyneen väkivaltaisesti häntä kohtaan heidän suhteensa aikana.

ManU-hyökkääjä, Antonyn ympärillä kuohuu. Valtavalla siirtosummalla viime kesänä Old Traffordille saapunut brasilialainen ei ole missään nimessä pystynyt vastaamaan itseensä kohdistuneisiin odotuksiin.

Teknisesti äärimmäisen taitava brassi sortui kauden aikana lukemattomia kertoja turhaan neppailuun ja menetti palloja kovalla prosentilla. Suunta on ainoastaan ylöspäin ennen tulevaa kautta, mutta siviilipuolen ongelmat saattavat koitua miehelle paljon pelillisiä haasteita kalliimmiksi.

Antonyn entinen tyttöystävä, Gabriela Cavallin syyttää pelaajaa kotiväkivallasta, uhkailusta ja ruumiinvamman tuottamisesta. Muun muassa DJ:nä ja mallina työskentelevä Cavallin on kertonut tapahtumien sattuneen toukokuussa parin yhdessäolon aikana.

Cavallin on vienyt asian eteenpäin Brasilian viranomaisille, joten syytökset ovat tällä hetkellä tutkinnan alaisina. Naisen kerrotaan esittäneen syytöksiensä lisäksi kuvia ruhjoutuneista käsivarsistaan ja Antonyn lähettämiä viestejä.

Tilanne on erittäin kiusallinen myös Manchester Unitedin kannalta, sillä Mason Greenwoodin tapaus on vielä  tuoreessa muistissa. United on toistaiseksi kieltäytynyt kommentoimasta millään tavalla Antonyyn kohdistuneita syytöksiä.

Lähde: Daily Star

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos