Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Järisyttävä siirtopommi! – Lionel Messi ja Sergio Busquets yhdistämässä jälleen voimansa?

Sergio Busquets ja Lionel Messi Barcelonan paidassa.
AOP

Lähteet kertovat, että Pohjois-Amerikan MLS:ää pelaava Inter Miami on saamassa kaksi erittäin kovan luokan vahvistusta. Sergio Busquetsin ja Lionel Messin uutisoidaan päättäneen siirtyä rapakon taakse ensi kaudeksi.

Jalkapallomaailmasta kantautui keskiviikkona kovia huhuja, kun Lionel Messi ja Sergio Busquets ovat raporttien perusteella siirtymässä MLS:ään.

Joukkueeksi on valikoitumassa David Beckhamin osaomistuksessa toimiva Inter Miami, joka on pyrkinyt jo pitkään houkuttelemaan Messiä riveihinsä.

Nyt haaveet argentiinalaisen hankinnasta näyttävät vihdoin käyneen toteen. La Albicelesten tähtipelaaja ilmoitti hiljattain jättävänsä PSG:n taakseen, jonka jälkeen hänen tulevaisuudellaan on spekuloitu runsaasti.

Kiinnostusta on riittänyt ainakin Saudi-Arabian liigassa, eikä myöskään paluuta FC Barcelonan paitaan ole poissuljettu.

Messin kanssa vuosikausia Barcassa pelanneen Busquetsin ura tuli puolestaan hiljattain päätökseensä Camp Noulla.

Joukkueen käskyttäjä, Xavi Hernandez teki useaan otteeseen selväksi haluavansa pitää yhdestä seurahistorian parhaista keskikenttäpelaajista kiinni, mutta Busquets päätti lopulta nostaa kytkintä.

Jos tuoreet uutiset pitävät paikkaansa, tulee MLS:n profiili nousemaan merkittävästi. On selvää, että supertähtien saapuminen Miamiin kerää runsain mitoin yleisöä lehtereille.

Lähde: 90min

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos