Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Lionel Messin isä väläytti yllättävän mahdollisuuden supertähden tulevaisuudesta – “Se on vaihtoehto”

Lionel Messin sopimustilanne otti uuden käänteen
AOP

Lionel Messin siirtosaagassa lähestytään huipennusta. Argentiinalaisen isä väläytti maanantaina, että paluu Barcelonaan voisi sittenkin olla mahdollinen.

Lionel Messin siirtohuhut ovat otsikoissa päivittäin, kun koko jalkapallomaailma odottaa vahvistusta miehen seuraavasta osoitteesta.

Futisfanit elättelevät edelleen toiveita ympyrän sulkeutumisesta ja Messin paluusta Barcelonaan. Katalonialaisseura oli kuitenkin ehditty jo pariinkin kertaan sulkea pois argentiinalaisen mahdollisena uutena seurana. Nyt Messin isä ja manageri Jorge Messi on kuitenkin väläyttänyt, että siirto voisi sittenkin vielä onnistua.

– Messi haluaa palata Barcaan, ja haluaisin hänen palaavan. Se on vaihtoehto, vanhempi Messi oli kommentoinut espanjalaisen toimittaja Toni Juanmartin mukaan.

Messin isä tapasi lähteiden mukaan Barcelonan presidentin Joan Laportan maanantaina. Laporta on useaan kertaan ilmaissut, että seura olisi halukas tuomaan Messin takaisin, mutta seura ei ole saanut La Ligalta vielä vihreää valoa sopimuksen tarjoamiseen Messille.

Aika alkaa katalonialaisseuralla kuitenkin käydä vähiin, sillä paine Saudi-Arabian suunnasta kasvaa. Huhuttua jopa miljardin euron sopimusta Messille tarjonneen saudiarabialaisseura Al-Hilalin edustajat ovat nimittäin lähteiden mukaan matkanneet Pariisin viimeistelemään sopimuksen Messin kanssa.

Laportan mukaan Barcelona aikoo kuitenkin hyödyntää kaikki mahdolliset keinot, jota tarjous saadaan Messin eteen ajoissa. Nykyisten tapahtumien perusteella Messin seuraavaa sopimusta ei tarvitse enää kovinkaan pitkään odottaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos