Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Tässäkö ratkaisu ManU:n ongelmiin? – ”Sopisi täydellisesti Unitediin”

Joshua Kimmich
AOP

Dimitar Berbatov on sitä mieltä, että Joshua Kimmich voisi olla ihanteellinen hankinta Manchester Unitedin kannalta.

Joshua Kimmich on ollut yksi Bayern Münchenin tasaisimmista suorittajista viime vuosina. Saksalaista on kuitenkin viime aikoina yhdistetty siirtymiseen pois Allianz Arenalta.

Manchester United saattaa menettää Casemiron lähitulevaisuudessa. Kun Mason Mount ja Sofyan Amrabat ovat tuskailleet pelinsä kanssa toistaiseksi ensimmäisellä kaudellaan, on joukkue mahdollisesti kiinnostunut uudesta keskikenttäpelaajasta.

Entinen United-hyökkääjä Dimitar Berbatov uskoo, että Sir Jim Ratcliffen mukaantulo saattaa saada seuran harkitsemaan uusia vahvistuksia.

– Omistajanmuutoksen myötä on mielenkiintoista nähdä, kuinka rohkea Man United tulee olemaan siirtomarkkinoilla. Joshua Kimmichiä on yhdistetty seuraan, mutta hän on niin tärkeä pelaaja Bayern Münchenille. Voisinko nähdä hänen lähtevän Bayernista ja tulevan Unitediin tammikuun siirtoikkunassa? En usko, että niin tapahtuu.

– Ehkä voimme puhua tästä siirrosta kesällä, mutta hän on joku, jota arvostetaan hänen nykyisessä seurassaan. Casemiron loukkaantumisten ja vireen myötä United aikoo mahdollisesti etsiä korvaajaa. Kimmich sopisi täydellisesti Unitediin, mutta haluaako hän lähteä Bayernista? Hänellä on suuri päätös tehtävänään.

Lähde: DAZN

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos