Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Valioliigassa nähty VAR-tuomio puhuttaa – Arsenal-manageri: “On sääli, ettei tekniikka ole sillä tasolla…”

Mikel Arteta
AOP

Valioliigan yksi mestarisuosikeista, Arsenal, menetti sarjataulukon piikkipaikan, hävittyään torstai-iltana West Hamille 0-2.

Viime kaudella Arsenal oli yhdessä vaiheessa jopa kahdeksan pisteen turvin Valioliigan kärjessä, mutta murtui kauden loppua kohden ja suli lopulta mestaruuskamppailusta ulos. Eilinen West Ham -tappio sai monet epäilemään, josko sama on Mikel Artetan miehistön kohtalona myös tällä kaudella.

Eilisen ottelun kyseenalaisin hetki nähtiin heti ottelun alkupuolella, West Hamin 0-1 osumassa. West Hamin Jarrod Bowen pelasti pallon aivan päätyrajan tuntumasta ja Tomás Soucek pääsi viimeistelemään sen Arsenal-maaliin.

Tilannetta tarkasteltiin kuitenkin videolta, sillä pallo näytti livahtaneen päätyviivan yli. VAR-kopista ei kuitenkaan saatu täyttä varmuutta tilanteeseen, sillä Bowen oli kuvakulmassa pallon edessä. VARilla ei siis ollut täyttä vakuutta kääntää tuomiota, joten maali hyväksyttiin.

– En ole nähnyt sitä, ainoa asia, jonka he [tuomarit] sanoivat, oli, että kuva ei ollut vakuuttava, Arteta kommentoi tilanteesta pelin jälkeen.

– On vain sääli, että meillä oleva tekniikka ei ole niin selkeää, että voisimme sanoa pallon olleen ulkona. Päätös on tehty, emmekä voi sille enää mitään, espanjalaismanageri harmitteli.

Arteta näki kuitenkin, että Arsenalilla oli kaikki eväät voittaa ottelu ensimmäisen maalin epäselvyydestä huolimatta.

– Se mitä meidän piti tehdä, on voittaa ottelu tuosta huolimatta. Ja ne tilanteet mitä meillä oli – meillä oli enemmän kuin riittävästi mahdollisuuksia siihen.

Arsenal laukoikin ottelussa 30 kertaa ja sillä oli 77 kosketusta West Hamin boksissa. Maaliin asti se ei palloa kuitenkaan saanut.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos