Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Valioliigatähti matkalla La Ligaan? – Tarttuuko Real Madrid täkyyn?

Reece James, Chelsea.
AOP

Chelsean kapteeni Reece James on edelleen sankkojen siirtohuhujen ympäröimänä. Englantilaispuolustajan on uutisoitu olevan jo pidemmän aikaa Real Madridin tutkassa. Yhtenä vaihtoehtona pidetään vaihtokauppaa, jossa Madridia edustava Federico Valverde matkaisi toiseen suuntaan.

Real Madridin on uutisoitu jo pidemmän aikaa etsivän uutta laitapuolustajaa. Esiin on noussut toinen toistaan mielenkiintoisempia nimiä, joista yksi on Chelseaa edustava Reece James. Lahjakas englantilainen on yksi saarivaltakunnan nimekkäimmistä puolustuspään pelaajista, mutta hänen profiilinsa on kääntynyt jyrkkään laskuun useiden loukkaantumisten takia.

Jamesin valtava sopimus ulottuu vuoteen 2028 asti, mutta maisema saattaa vaihtua tätä ennen. Reisivamman takia tällä hetkellä sivussa olevan englantilaisen uskotaan palaavan kentille vasta keväällä, mutta mahdollinen siirto on kesällä teoriassa täysin mahdollinen.

Madridin kiinnostus ei ole tiettävästi laantunut vuosien varrella, mutta 90min kertoo, että Chelsea on valmis päästämään puolustajan lähtemään vain kaupassa, jossa Federico Valverde suuntaisi toiseen suuntaan.

Jamesilla on täysi työ päästä täyteen pelikuntoon pitkän kuntoutusjaksonsa jälkeen ja olisi Madridilta melko kova ratkaisu lähettää yksi runkopelaajistaan sumuisille saarille.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos