Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Oho! Valioliigatähti jättää joukkueensa kuluvan kauden jälkeen: ”Missä ikinä olenkaan, sydämeni on aina täällä”

Lucas Moura
AOP

Lucas Moura jättää Tottenham Hotspurin kuluvan kauden. Brasilialainen muistetaan parhaiten Ajaxin verkkoon Mestarien liigan välierissä syntyneestä hattutempusta vuonna 2019.

Valioliigaseura Tottenham Hotspur on ollut korpivaelluksella muutaman vuoden ajan. Neljä vuotta sitten Mestarien liigan finaaliin yltänyt Spurs päätti yhteistyön Antonio Conten kanssa, jonka jälkeen tuloskunto on heikentynyt entisestään.

Tällä hetkellä Valioliigan seitsemännellä sijalla oleva lontoolaispoppoo voikin seurata ensi kauden UCL:ää kotisohvalta.

Joukkueen uskotaan pyrkivän vahvistamaan rivejään kesän aikana, mutta myös lähtijäpuolella riittää todennäköisesti tunkua. Yksi heistä on Lucas Moura, jonka sopimusta Spurs ei halunnut uusia.

Brasilialainen saapui Lontooseen vuonna 2018 ja oli heti ensimmäisellä kaudellaan yksi joukkueensa valovoimaisimmista pelaajista. Mouran tähtihetkeksi jäi Mestarien liigan välieräpeli Ajaxia vastaan, jossa hän mätti hattutempun.

Hävityn loppuottelun jälkeen Mouran esitykset heikkenivät muun joukkueen mukana ja tällä kaudella tarjolla on ollut vain hajaminuutteja.

Pelaaja jätti sosiaalisessa mediassa etukäteen jäähyvästit työnantajalleen.

– Minun Spursini. Missä ikinä olenkaan, sydämeni on aina täällä. Tämä on minun seurani ja kotini on aina täällä.

Lähde: BBC

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos