Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Arsenalille loistavia uutisia: Artetan luottomies jatkaa Emiratesilla

Arsenal
Pixabay

Arsenalin veräjänvartija, Aaron Ramdsale, on allekirjoittanut seuran kanssa jatkosopimuksen. Englantilaistorjuja on ollut etenkin tällä kaudella mies paikallaan Tykkimiesten tolppien välissä.

Aaron Ramsdale, 25, jatkaa myös tulevina vuosina Arsenalin väreissä. Lontoolaisseura tiedotti asiasta torstaina, mutta miehen uuden kontrahdin pituutta ei paljastettu julkisuuteen.

Ramsdale saapui Emiratesille vuonna 2021 Sheffield Unitedista ja on sen jälkeen pelannut yhteensä 76 ottelua Tykkimiesten paidassa. Miehen otteet ovat parantuneet vuosi vuodelta, josta osoituksena valinta Englannin maajoukkueen mukaan Qatarin MM-kilpailuihin.

Ramsdale oli onnensa kukkuloilla raapustettuaan nimensä uusiin sopimuspapereihin.

– Tunnen suurta ylpeyttä, kun kova työni on saanut palkinnon. Ei ole väliä, oletko ollut seurassa kuukauden vai neljä vuotta, haluat aina jatkaa eteenpäin joukkueen kanssa.

– Jatkosopimuksen tekeminen kahden vuoden jälkeen tuntuu upealta. Se tarkoittaa, että voin keskittyä täysillä tulevaan ja tehdä kaikkeni tämän seuran eteen. Toivottavasti muutaman vuoden jälkeen teemme jälleen uuden sopimuksen, jotta voin jatkaa unelmani elämistä.

Ramsdalen alku Emiratesilla oli haastava, mutta englantilainen on osoittanut viimeistään tällä kaudella kuuluvansa Valioliigan parhaimpien maalivahtien joukkoon.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos