Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

AS Roma Eurooppa-liigan finaaliin! – José Mourinholta herui myötätuntoa virkaveljelleen

Jose Mourinho, Xabi Alonso.
AOP

AS Roma jatkaa Eurooppa-liigan loppuotteluun kaadettuaan välierässä Lukas Hradeckyn Bayer Leverkusenin. José Mourinho oli ottelun jälkeen iloinen saavutuksesta, mutta portugalilaiselta herui silti myötätuntua vastustajan luotsille, Xabi Alonsolle.

Avausosassa napattu 1-0 voitto riitti AS Romalle Eurooppa-liigan finaalipaikkaan, kun jälkimmäinen osa päättyi maalittomana. Bayer Leverkusen oli kotonaan selkeästi aktiivisempi kahdesta joukkueesta, mutta kuparinen jäi kovasta yrityksestä huolimatta rikkoutumatta.

Roma tyytyi puolustamaan, eikä laukonut kertaakaan kohti isäntien maalia. Sivurajan tuntumassa olivat tutut miehet vastakkain, kun José Mourinho kohtasi entisen pelaajansa, Xabi Alonson. Portugalilaistaktikko kertoi mietteitään pelin jälkeen.

– Kokemus ei vaikuta tällaisissa otteluissa, koska tunnet paineet näinä hetkinä edelleen samalla tavalla. Tunnet myös saman ilon. Se ei muutu miksikään.

– Totta puhuakseni minun on hyvin vaikea pelata ystäviäni vastaan. Ystävyyssuhteen voi unohtaa ottelun ajaksi, mutta sen jälkeen on vaikeampaa.

– En tykkää juhlia ystävieni edessä, ja Xabi, joka tekee Leverkusenissa poikkeuksellista työtä, on yksi heistä. Siksi minä kärsin.

Roma kohtaa voittonsa myötä kilpailun finaalissa Sevillan, joka kaatoi Juventuksen yhteismaalein 3-2.

Lähde: Metro.co.uk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos