Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Serie A-seura hylännyt kaksi tarjousta ManU:n tavoittelemasta supertähdestä

Rasmus Hojlund
AOP

Atalantassa päättyneellä kaudella säväyttänyt Rasmus Hojlund on todennäköisesti siirtymässä isompiin ympyröihin. Manchester United on ollut ahkerasti nuorukaisen kintereillä, mutta bergamolaisseura on hylännyt jo kaksi Britteinsaarilta tullutta tarjousta.

Manchester Unitedin ykkösprioriteetti tässä siirtoikkunassa on uuden keskushyökkääjän hankkiminen. Punaiset Pahoilaiset ovat käytännössä pelanneet ilman puhdasta kärkeä Cristiano Ronaldon lähdön jälkeen. Anthony Martial ei pysy millään pelikunnossa ja Marcus Rashford on parhaimmillaan pelatessaan laidalla.

Harry Kanen hankinta näyttää jälleen kerran osoittautuvan mahdottomaksi tehtäväksi, sillä Spurs ei ole halukas päästämään ykköstykkiään lähtemään ilman järisyttävää siirtokorvausta. Sama tilanne näyttää olevan myös Napolia edustavan Victor Osimhenin kanssa.

Unitedin toimistolla ollaankin viime aikoina seurattu tarkasti toisen Serie A-lahjakkuuden otteita. Atalantan Rasmus Hojlund löi itsensä läpi päättyneellä kaudella ja esiintyi kylmänviileästi bergamolaisten nutussa.

20-vuotias Hojlund murtautui myös Tanskan maajoukkueeseen ja on tähän mennessä tehnyt 6 maalia viidessä A-maaottelussa.

United on lähestynyt Atalantaa ostomielessä, mutta italialaiset ovat 90minin mukaan hylänneet kaksi tarjousta pelaajastaan. Hojlundille on lähteiden mukaan asetettu jopa 75 miljoonan euron hintalappu, joka saattaa osoittautua liian korkeaksi.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos