Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Manchester United -valmentaja myönsi karun tosiasian joukkueestaan: “Se on tällä hetkellä maksimi”

Erik ten Hag asettui puolustamaan joukkuettansa.
AOP

Manchester United varmisti torstaina paikan Mestarien liigaan ensi kaudelle voittamalla Chelsean 4-1. Mestarien liiga -paikka ei vielä seuralle kuitenkaan riitä vaan se haluaa enemmän.

United-valmentaja Erik ten Hag totesi, että top 4 -sijoitus Valioliigassa oli joukkueen tavoite tälle kaudelle. Enempään ei hollantilaisvalmentajan mukaan joukkueen rahkeet olisikaan riittäneet.

– Tämä seura kuuluu Mestarien liigaan. Neljän parhaan joukkoon sijoittuminen oli päätavoite, ten Hag kommentoi.

– Tällä hetkellä se on kuitenkin maksimi. Haluamme enemmän, eikä minulla ole paljoa kärsivällisyyttä. Standardien on noustava.

Esimerkiksi mestari Manchester Cityn tasoon on ten Hagin mukaan vielä paljon matkaa.

Entinen United-kapteeni ja seuralegenda Gary Neville uskoo, että ”investointeja tarvitaan”, jotta seura voisi edetä yhtään korkeammalle.

– Kesällä voimme työskennellä sillä joukkueella, joka meillä on, mutta meidän on vahvistuttava, samoilla linjoilla Nevillen kanssa oleva ten Hag totesi.

Nevillen mukaan joukkueen on oltava tulevan kesän siirtomarkkinoilla aktiivinen ja rahaa pelaajahankintoihin on löydyttävä, jotta taso voi entisestään vielä nousta.

– Erik ten Hag on saavuttanut tämän joukkueen kanssa maksimit. Hän tarvitsee rahaa pelaajahankintoihin, koska en usko, että tällä porukalla pääsee enää korkeammalle.

– Tämä on heidän rajansa. He eivät todellakaan ole haastamassa mestaruudesta, Neville täräytti.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos