Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Odottaako Manchester Unitedia Chelsean kohtalo? – Erik ten Hag maalaa uhkaavaa kuvaa

Erik ten Hag
AOP

Manchester United -valmentaja Erik ten Hag lähetti varoittavan sanan seuran mahdollisille uusille omistajille. Hollantilaisluotsi ei halua, että seuralle käy kuten Chelsealle.

Chelsea vaihtoi omistajaa viime kesänä, kun yhdysvaltalainen Todd Boehly hyppäsi puikkoihin. Tämän jälkeen blues leirissä suunta onkin ollut vahvasti mollivoittoinen siitäkin huolimatta, että seura on tuhlannut siirtomarkkinoilla yli 600 miljoonaa puntaa pelaajahankintoihin.

Nyt United-valmentaja Erik ten Hag varoittaakin uutta omistajaa metsästävää ManUa tekemästä samaa virhettä.

– On tehtävä oikeita asioita, ten Hag muistutti.

– Rahaa voi olla, mutta se on käytettävä fiksusti ja sen takana on oltava strategia – muuten raha ei toimi.

Unitedin omistava Glazerin perhe ilmoitti marraskuussa harkitsevansa seuran myymistä. Yhdysvaltalaisomistajien sekä United-fanien välillä ei ole löydetty yhteistä säveltä ja punaisten fanit ovatkin vaatineet kovaäänisesti nykyisiä omistajia ulos jo pidemmän aikaa.

– Tällä hetkellä hyvät pelaajat, parhaat managerit ja myös raha ovat kaikki keskittyneet tänne Isoon-Britanniaan. Se tekee kilpailusta hienon, mutta myös kovan ja vaikean.

United kohtaa Chelsean tänään torstaina Valioliigassa. Ten Hagin joukko tarvitsee ainoastaan yhden pisteen sen jäljellä olevista kahdesta ottelusta varmistaakseen paikkansa Mestarien liigassa.

– Mielestäni olemme hyvässä suunnassa, mutta voimme myös oppia tästä kaudesta, hollantilaisvalmentaja pohti.

– Meidän on arvioitava sitä kauden jälkeen, tehtävä oikeita johtopäätöksiä tulevaisuutta varten, ja sen teemme varmasti kauden jälkeen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos