Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

José Mourinholta piikki entisen seuransa suuntaan: ”Daniel Levy ei antanut minun voittaa Mestarien liigan finaalia”

José Mourinho
AOP

AS Roman päävalmentaja, José Mourinho, on nähnyt pitkällä urallaan lähes kaiken mahdollisen. Kokenut kehäkettu kertoi median edessä pysyvästä tunnesiteestä valmentamiinsa seuroihin. Tottenham Hotspurista Mourinholla ei ollut kuitenkaan kovinkaan lämpimiä muistoja.

José Mourinho herättää tunteita puolesta ja vastaan. Portugalilaisen ristiriitaisesta luonteesta voi olla mitä mieltä tahansa, mutta miehen saavutukset kuningaslajin parissa ovat kiistattomat.

Bobby Robsonin tulkkina FC Barcelonassa 90-luvun puolivälissä toiminut Mourinho ansaitsi nopeasti kannuksensa siirryttyään muutaman mutkan kautta FC Porton manageriksi.

Mies saavutti portugalilaisseuran peräsimessä sensaatiomaisella tavalla Mestarien liigan voiton, jonka jälkeen tie vei Chelseaan jossa irtosi kolme Valioliigan mestaruutta.

Inter Milanissa vyölle napsahti himoittu tripamestaruus. Tämän jälkeen ‘’Mou’’ valmensi Real Madridia vuosina 2010-2013 voittaen yhden La Liga-pystin. Edessä oli jälleen paluu Chelseaan, jonka jälkeen mies valmensi myös Manchester Unitedia ja Tottenhamia.

Nykyisin AS Romaa käskyttämä Mourinho kertoo muistavansa hyvällä kaikkia valmentamiaan seuroja, yhtä poikkeusta lukuunottamatta.

– Toivottavasti Tottenham-fanit eivät ymmärrä minua väärin, mutta se on ainoa seura, josta minulla ei ole hyviä muistoja. Ehkä siksi, että stadion oli tyhjä koronaviruksen takia, tai siksi, ettei Daniel Levy antanut minun voittaa Mestarien liigan finaalia.

Lähde: 90min

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos