Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Chelsea-pelaajien virta Saudi-Arabiaan jatkuu – Valioliiga-kippari saa seuraa Chelsean luottopakista

Kalidou Koulibaly siirtyy Saudi-Arabiaan
AOP

Chelsea-pelaajien virta Saudi-Arabiaan jatkuu ja joukkueen luottopakki Kalidou Koulibaly on viimeisin Chelsea-pelaaja, joka siirtyy öljyvaltioon.

32-vuotias Senegalin maajoukkuemies Kalidou Koulibaly liittyy toistaiseksi julkistamattomalla summalla Al-Hilaliin. Mies pääsee kovaan seuraan joukkueessa, sillä vastikää julkistettiin myös entisen Wolves-tähti Ruben Nevesin siirtyminen seuraan noin 55 miljoonan sopimuksella.

Saudi-Arabian pääsarjassa miestä odottaa myös useampi tuttu kasvo Stamford Bridgeltä. Chelsean keskikenttäpelaaja N’Golo Kante on sopinut allekirjoittavansa sopimuksen Saudi-Arabian mestarin Al-Ittihadin kanssa. Myös Chelsean tolppien välissä pitkään torjunut Edouard Mendy on lähellä siirtymistä Al-Ahliin.

Koulibaly siirtyi Chelseaan viime heinäkuussa 2022 neljän vuoden sopimuksella Napolista. Senegalin maajoukkuemiehellä oli taskussaan niin eurooppalaista kuin kansainvälistäkin menestystä; mies auttoi Napolin Italian Cupin voittoon 2020 ja Senegalin Afrikan Cupin voittoon 2022.

Stamford Bridgellä ura ei kuitenkaan lähtenyt ihan toivotulla tavalla lentoon. Mies pelasi valioliigassa 23 ottelua tehden kaksi maalia.

Saudi-Arabian liiga on vetänyt puoleensa tänä vuonna monia Euroopan tähtiä. Karim Benzema on toistaiseksi kenties suurin nimi, joka on siirtynyt öljyvaltioon sen jälkeen, kun Cristiano Ronaldo aloitti trendin viime vuonna.

Moni pelaaja on kuitenkin huhujen mukaan myös kieltäytynyt saudiarabialaisseurojen tarjoamista valtavista sopimussummista. Muun muassa jalkapallotähti Lionel Messille tarjottiin huhujen mukaan jopa miljardin euron sopimusta, jonka argentiinalaistähti kuitenkin torjui liittyäkseen sen sijaan Yhdysvaltojen MLS:ään.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos