Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Tässä Messin ja Ronaldon seuraajat! – El Classicoissa ensi kaudella melkoinen taistelupari

Ilkay Gundogan siirtyy Barcelonaan ja Luka Modric allekirjoitti jatkosopimukset Realin kanssa
Unsplash

El Classicoissa nähdään ensi kaudella uusi taistelupari, kun konkaritähdet Ilkay Gundogan ja Luka Modric pääsevät vastakkain Espanjan jättien taisteluissa.

El Classicoissa, eli Espanjan suurseurojen FC Barcelonan ja Real Madridin välisissä kamppailuissa, nähdään ensi kaudella uusi taistelupari. Lionel Messin ja Cristiano Ronaldon ajat ovat kaukana historiassa ja nyt on uusien tähtien vuoro.

Barcelona julkisti maanantaina uusimman hankintansa, kun se vahvisti Manchester City -kipparin, Ilkay Gundoganin, siirtymisen katalonialaisseuraan. Vain muutamaa tuntia myöhemmin Real Madrid kertoi seuralegenda Luka Modricin allekirjoittaneen jatkosopimuksen Los Blancosin kanssa.

Ensi kauden El Classicoissa on siis luvassa konkareiden vääntöä, kun 37-vuotias Modric sekä oikeastaan kaiken Cityn kanssa voittanut Gundogan ottavat yhteen.

Entisen City-kipparin sopimuksen Barcan kanssa on kerrottu olevan kaksivuotinen sisältäen option kolmannesta. Seitsemän vuotta Cityssa pelannut saksalainen oli siirrosta luonnolisesti haikeana, mutta myös todella innoissaan.

– Tämä päivä on katkeransuloinen. Hyvästit eivät ole koskaan helppoja, mutta tämän joukkueen kanssa se on vielä vaikeampaa, Gundogan kertoi.

– Mutta olen iloinen voidessani sanoa, että lähden täältä mestarina, ja minulla on sydämessäni vain rakkautta seuraa kohtaan.

Modric puolestaan on lähteiden mukaan allekirjoittanut vuoden jatkosopimuksen Realin kanssa. Pöydällä oli huhujen mukaan myös posketon tarjous Saudi-Arabisasta, jonka kroatialainen päätti kuitenkin hylätä.

– Oma koti kullan kallis. #Modric2024, kroatialainen kirjoitti Twitterissä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos