Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Nyt se on virallista! – Real Madridin tähtihyökkääjä lähtee: “Ansainnut oikeuden päättää tulevaisuudestaan”

Karim Benzema jättää Real Madridin
AOP

Karim Benzeman tulevaisuudella on spekuloitu jo pitkään ja huhuissa on soudettu edes takaisin useita kertoja. Nyt huhuille saatiin kuitenkin päätös, kun Real Madrid vahvisti sunnuntaina, että seuran tähtihyökkääjä jättää seuran.

– Real Madridin jalkapalloseura ja kapteenimme Karim Benzema ovat sopineet, että hänen loistava ja unohtumaton aikansa pelaajana seurassamme päättyy, Realin tiedotteessa kerrottiin.

Vielä eilen joukkueen valmentaja Carlo Ancelotti vakuutteli, että ranskalaistähden jatko Madridissa olisi täysin varmaa. Seuran sunnuntaisen tiedotteen mukaan tilanne otti kuitenkin täysikäännöksen.

– Benzemalla on vielä yksi vuosi sopimusta jäljellä eikä meillä ole tilanteesta epäillystäkään. Mielestäni tilanne on selvä, Ancelotti kommentoi vielä eilen.

14 vuotisen Real Madrid -uransa aikana Benzema pääsi juhlimaan ennätyksellistä 25 mestaruutta. Yhtenä seuran kaikkien aikojen parhaista hyökkääjistä, Benzema on saavuttanut Los Blancos paidassa legendan aseman.

– Karim Benzeman ura Real Madridissa on ollut loistava esimerkki käytöksestä ja ammattitaidosta ja hän on edustanut seuramme arvoja. Karim Benzema on ansainnut oikeuden päättää tulevaisuudestaan.

Miehen seuraavaksi osoitteeksi on ennustettu vahvimmin saudiarabialaisseura Al-Ittihadia. Maalitykin on kerrottu saaneen seuralta huiman 400 miljoonan euron tarjouksen. Uran jatkoa Euroopassa ei ole kuitenkaan vielä täysin poissuljettu, sillä muun muassa Manchester Unitedin on huhuttu olleen miehestä myös kiinnostunut.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos