Pidetään yhteyttä

Jalkapallo

Chelsean vitkuttelu kostautumassa: Valtava läpsäisy Todd Boehlyn kasvoille!

Mason Mount
AOP

Mason Mountin hankinta on osoittautumassa monimutkaiseksi, joten Manchester United on kääntänyt katseensa Brightonin Moises Caicedon suuntaan. Ecuardin maajoukkuemiestä on linkitetty vahvasti Chelsean paitaan.

Manchester Unitedin raportoidaan kyllästyneen Chelsean toimintaan Mason Mountia koskevissa siirtoneuvotteluissa.

Seurojen välille ei tunnu löytyvän minkäänlaista yhteisymmärrystä, vaikka ManU on jättänyt lähteiden mukaan jo useamman massiivisen tarjouksen englantilaisen pelioikeuksista.

Chelsean vastahakoisuus on saanut Unitedin miettimään muitavaihtoehtoja, joka saattaa kostautua pahimmalla mahdollisella tavalla Bluesin kannalta.

Brightonissa itsensä suuren yleisön tietoisuuteen pelannut Moises Caicedo on ollut pidemmän aikaa Chelsean tutkassa ja ecuadorilaisen allekirjoitusta on odotettu hartaasti Stamford Bridgellä.

Caicedon siirron Länsi-Lontooseen uskottiin olevan vain ajan kysymys, mutta Chelsea saattaa sittenkin joutua pettymään. ManU:n kerrotaan menettäneen toiveensa Mountin hankinnan suhteen ja suunnanneen katseensa kohti Caicedoa.

Jos ecuadorilainen päättää siirtyä Old Traffordille olisi se melkoinen läpsy Chelsean kasvoille.

Caicedo on kuulunut viime kausien aikana Valioliigan parhaimpien keskikenttäpelaajien joukkoon ja hänen lähtöään Seagullsista on pidetty itsestäänselvyytenä. Tuleva osoite pysyy toistaiseksi kuitenkin arvoituksena.

Lähde: TEAMtalk

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos