Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Podcast: Sointu Borg lataa suorat sanat seksuaalisesta kaksoisstandardista: ”Kokematon, mutta peto sängyssä”

Podcast: Sointu Borg lataa suorat sanat seksuaalisesta kaksoisstandardista: "Kokematon, mutta peto sängyssä"
Instagram / @sointuorvokki

Tuija Pehkonen tuuppasi ulos uuden podcastin nimeltään Kiltin tytön tottelemattomuuskoulu, jossa ensimmäisen jakson vieraana oli Diilistä tuttu Sointu Borg. Sointu on kertonut muun muassa omassa äänikirjassaan Röyhkeästi rohkea – Kuinka haistattaa asialliset v***t? siitä, kuinka hän on saanut arvosteluja osakseen ulkonäkönsä takia.

Podcastissa jutellaan muun muassa seksuaalisesta kaksoisstandardista ja Sointu kertoo siitä, kuinka ihmisten asenne häntä kohtaan on muuttunut Diili-voiton jälkeen.

”Välillä mua suoraan sanottuna v***ttaa, jos puhutaan tällaisesta stadilaisesta pintaliitokulttuurista tai bisnesmaailmasta. Mä tein pitkään emännöintiä eli olen ollut asiakaspalvelijana, pöytämyyjänä ja näin. Ne ihmiset, jotka ovat olleet todella töykeitä ja todella halventavia, niin kaikki haluaa vetää yläfemmoja, kaikki haluaa käydä mun kanssa lounaalla, koska musta on yhtäkkiä tullut ”katu-uskottava”…että se ei enää ole noloa, jos heidät liitetään minuun vaan päinvastoin,” hän kertoo.

Pehkonen kysyy myös Borgin mielipidettä seksuaalisesta kaksoisstandardista.

”Se huora-madonna -asetelma näkyy monessa asiassa. Yhä mielletään, että semmonen kunnollinen nainen, siihen liittyy tietyllä tavalla koskemattomuus… sitä omaa tavaraa pitäisi niin kuin säästää. Se on musta täysin naurettavaa,” hän sanoo.

”Naisen pitäisi olla seksuaalisesti kokematon, mutta peto sängyssä, nää on niin ristiriidassa,” hän lisää.

Äänikirjassaan Borg kertoo kuulleensa satoja tarinoita siitä, missä tilanteessa naisia on huoriteltu.

”Sain satoja viestejä, musta tuntuu että kaikkia oli huoriteltu. Paras oli se, että yleensä oli huoriteltu, kun oli antanut pakit!” Borg nauraa.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Tuija Pehkonen (@tuijapehkonen) jakama julkaisu

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos