Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Laura Haimilaa kohtasi suuri suru: koskettava kirjoitus särkee sydämen

Laura Haimilaa kohtasi suuri suru: koskettava kirjoitus särkee sydämen
Instagram / @laurahaimila

Toimittaja ja juontaja Laura Haimila kohtasi viikonloppuna suuren surun. Hän päivitti Instagramiin kuvasarjan koirastaan Irmasta, joka nukkui yllättäen pois 13 vuoden iässä.

”Tästä viikosta tuli yllättäen hyvin musta, surullinen ja lohduton. Irmu, Irmeli, Immu, Iima, rakas pieni mutanttini lähti valoon. Olen surun murtama ja aivan järkyttynyt. Miten valolla, ilolla, rakkaudella, lämmöllä ja huumorilla elämäni täyttänyt otukseni voi olla poissa? Miksei hän enää tuhise mun kainalossa? Miksei hän enää vaadi päästä jalkojen päälle nukkumaan, miksei? Siksi, että Irman pitkä ja ihana elämän päättyi yllätyksenä tulleeseen kipuun ja vaivaan. Irman ei tarvinnut kärsiä pitkään,” hän aloittaa.

Surullinen teksti koskettaa ja saa lukijoidenkin sydämet murtumaan.

”Sunnuntaina hän vielä istui kummilapseni vetämän pulkan kyydissä seurakunnan puurohetkessä ja vain vuorokautta myöhemmin lääkäri sanoi, ettei toivoa enää ole. Siinä hetkessä mun silmissä pimeni ja sydän murtui.”

”Irma oli mun elämässä melkein kolmetoista vuotta – yli kolmasosan mun eletystä elämästä. Irma rakasti kaikkia ehdoitta, totutti lukuisat lapset itseensä, tutustui ennakkoluulottomasti kissoihin, loikoili ihmisten kyljessä ja vaan oli. Rauhassa ja hötkyilemättä. Kaikki rakasti Irmulia.”

”Irma oli mun mukana kaikkialla ja ehdittiin kokea aivan riittävästi kaikenlaista. Viimeiseksi muistoksi jää Irman silmistä tulleet kyyneleet, kun sanoin hyvästit ja kiitin pussaamalla päätä. Jos Irma olisi jaksanut, hän olisi varmaan pyytänyt anteeksi kaikkia niitä eri ihmisten matoille päässeitä pissoja ja sopimattomissa tilanteissa töräyttämiään pieruja, mutta Irma kuitenkin vain asetti päänsä mun jalan päälle ja nukahti. Mä itkin ja itken yhä.”

”Surullisena, mutta ikuisesti kiitollisena tuijotan nyt tuota Irman ruokakuppia, jossa viimeisen aamun syömättä jäänyt aamuruoka nököttää.”

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos