Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Tuija Pehkonen hämmästyttää ruoska kädessä ja lateksia päällä – ”Kiltin tytön tottelemattomuuskoulu”

Tuija Pehkonen hämmästyttää ruoska kädessä ja lateksia päällä - "Kiltin tytön tottelemattomuuskoulu"
Instagram / @tuijapehkonen

Juontaja Tuija Pehkonen julkaisi hiljattain Instagramissa kuvan itsestään lateksiasussa hiukset sekaisin ja purkkaa jauhaen. Leuat loksauttavalla kuvalla on kuitenkin mainostarkoitus, josta Pehkonen kertoo kuvatekstissä.

”Viimein tää on julki!” hän intoilee.

”Tähän saakka ehdottomasti henkilökohtaisin projektini, josta tuli paljon tunteita sisällään pitänyt matka myös mulle itselleni.”

”Kiltin Tytön tottelemattomuuskoulu sai alkunsa mun pään sisällä jo pari vuota sitten. Palaan vielä tarkemmin noihin lähtökohtiin, mutta oon niiiiiiin odottanut hetkeä, että saan kertoa podista lisää!” hän jatkaa innoissaan.

”Tässä podissa mä nimittäin tutkin, millainen nainen on oikeanlainen maailmassa, jossa kukaan ei ole tarpeeksi ja moni on vähän liikaa.”

”Mä tarkastelen naisena olemisen rajoja, kiltin tytön taakkaa ja (epä)tasa-arvoa. Teen matkaa pois kiltin tytön roolista ja sille matkalle saat hypätä mukaan! Totta kai mä pohdin myös, mitä kiltteydestä kannattaa säilyttää.”

Hän kertoo, että jaksoja pukkaa ulos joka tiistai Yle Areenassa.

”Ps. Äiti Pehkonen ollut vähän huolissaan, että mihin nää ruoskat sun muut liittyy. Ne liittyy siihen, et meissä kaikissa on monta puolta. Siihen, että mä en ole ainoastaan herttainen, hymyilevä, energinen ja positiivinen, vaikka nekin puolet mussa on. Äiti Pehkosta rauhoitettakoon, että ruoska ei kuitenkaan kulje jatkossa(kaan) takataskussa. Ainakaan ihan kaiken aikaa,” hän vielä vitsailee.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos