Pidetään yhteyttä

Storytel -äänikirjapalvelu: edullisin hinta ja paras tarjous 2024

Storytel -äänikirjapalveluStorytel on Pohjoismaiden suurin palvelu digitaalisten kirjojen saralla. Palvelu on perustettu Ruotsissa vuonna 2005, ja nykyinen nimi lanseerattiin vuonna 2007. Suomeen Storytel saatiin kuitenkin vasta vuonna 2016. Palvelussa on nykyään yli 700 000 e-kirjaa.

Palvelulla oli vuonna 2021 yli 1,5 miljoonaa maksavaa asiakasta, eikä määrä ole ainakaan laskemaan päin. Jos haluat kokeilla Storytelin tarjontaa, uutena asiakkaana saat seitsemän (7) päivän ilmaisen kokeilujakson – eli tutustu huikeaan tarjontaan ilman sitoutumista!

Storytel Unlimited

Hinta
24,99 €/kk (opiskeilijoille 8,49 €/kk)
Kuuntelu- ja lukuaika
Rajattomasti
Käyttäjätilit
1
Äänikirjojen ja e-kirjojen suurkuluttajan valinta

*Storytel tarjoaa jokaiseen tilaukseen seitsemän (7) päivän ilmaisen kokeilujakson. Eli kokeile viikko ilmaiseksi palvelun uutena asiakkaana.

Storytel Premium

Hinta
14,99 €/kk
Kuuntelu- ja lukuaika
100 h/kk
Käyttäjätilit
1
Storytelin suosituin ja perusvarma tilausvaihtoehto

*Storytel tarjoaa jokaiseen tilaukseen seitsemän (7) päivän ilmaisen kokeilujakson. Eli kokeile viikko ilmaiseksi palvelun uutena asiakkaana.

Storytel Basic

Hinta
9,99 €/kk
Kuuntelu- ja lukuaika
20 h/kk
Käyttäjätilit
1
Suunnattu niille, jotka kuuntelevat ja lukevat maltillisesti

*Storytel tarjoaa jokaiseen tilaukseen seitsemän (7) päivän ilmaisen kokeilujakson. Eli kokeile viikko ilmaiseksi palvelun uutena asiakkaana.

Storytel Family

Hinta
alk. 21,98€/kk (6,99€/lisäkäyttäjä)
Kuuntelu- ja lukuaika
100 h/kk
Käyttäjätilit
2-6

*Storytel tarjoaa jokaiseen tilaukseen seitsemän (7) päivän ilmaisen kokeilujakson. Eli kokeile viikko ilmaiseksi palvelun uutena asiakkaana.

Storytelin kirjavalikoima – ylivoimaisesti markkinoiden suurin tarjonta

Storytel on Pohjoismaiden suurin e-kirjoja ja äänikirjoja tarjoava palvelu. Tarjonnassa on yli 700 000 kirjaa, sisältäen kymmeniä tuhansia uutuuksia – sekä satoja tuhansia klassikoita. Jos Storytelin kautta et jotain e-kirjaa löydä, ei sitä ole muuallakaan.

Erikoisuutena on “Storytel Original”, eli luvassa on myös eksklusiivisia kirjoja palvelun käyttäjille. Näitä teoksia ei BookBeatista tai Nextorysta saa.

Storytel e-kirjat

Storytelin kirja- ja äänikirjavalikoima:

 • Yli 700 000 äänikirjaa ja e-kirjaa.
 • Storytel Original sekä upeat eksklusiiviset tarinat.
 • Turvallinen ja luotettava Kids Mode.
 • Storytel Reader -lukulaite tarjoaa yli 500 000 e-kirjaa.

Storytel-sovellus – millaisia ominaisuuksia siinä on?

Storytel tarjoaa mobiilisovelluksen Androidille sekä iOS:lle. Palvelua voi tietysti käyttää myös tietokoneella sekä erillisellä lukulaitteella. Olemme koonneet alle muutamia tärkeitä ominaisuuksia, joita palvelulta on lupa odottaa.

Storytel-sovelluksen tärkeimmät ominaisuudet:

Kids Mode

Voit ladata mieluisan kirjan tai äänikirjan omalle laitteelle, jotta lukeminen on mahdollista myös offline-tilassa. Tämä on kätevä ominaisuus esimerkiksi matkoilla, kun nettiyhteys ei ole vakaa.

Kuuntelunopeus

Äänikirjoissa voi nopeuttaa kuuntelua, jos esimerkiksi tietokirjan haluaa saada päätökseen nopeasti. Nopeudeksi voi laittaa esimerkiksi 1,25x tai 2x. On myös mahdollista hidastaa lukunopeutta.

Uniajastin

Storytel-sovelluksessa on uniajastin, kuten monen muunkin palvelun sovelluksessa. Illalla äänikirjaan voi asettaa ajastimen esimerkiksi 30 minuutin päähän, jolloin sovellus sammuu automaattisesti. Tämä on hyvä ominaisuus niille, jotka käyttävät äänikirjoja nukahtamiseen.

Kirjanmerkit

Äänikirjoissa voi asettaa manuaalisesti kirjanmerkin, jos haluat nostaa jonkun kohdan kirjasta esille. Näin kohdan löytäminen on nopeaa ja helppoa tulevaisuudessa.

Storytel tarjous – hyödynnä parhaat alennukset Uutisankan kautta

Storytel tarjoaa jatkuvasti hienoja alennuksia uusille asiakkailleen, ja ajantasaiset tarjoukset löydät Uutisankan kautta.

Esimerkiksi uusille käyttäjille on luvassa seitsemän (7) päivän ilmainen kokeilujakso. Voit myös saada muitakin hienoja etuuksia – kuten tilauksen 50 % alennuksella määräajaksi tai jotakin muuta vastaavaa.

Tarkista tämänhetkinen tarjous ja nauti eduista!

Storytel koodi

Uutisankan kautta voi ajoittain löytää eksklusiivisen alekoodin Storytelin uutena asiakkaana, eli saat normaalia parempia etuuksia.

Mikäli alennuskoodi on saatavilla, muista käyttää sitä Storytel-tilausta tehdessä.

Muista myös hyödyntää meidän muutkin alennuskoodit, joita on yli 300 – voit saada hienoja alennuksia Storytelin ohella moneen muuhunkin palveluun!

Storytel alekoodi

Storytel lahjakortti: kestävä ja ekologinen lahjaidea

Storytel lahjakortti on helppo tapa ilahduttaa kirjojen ystäviä. Lahjakortin voi itse tulostaa ja antaa eteenpäin tai voit käyttää sähköpostia.

Lahjakortin voi ostaa, vaikka sinulla ei olisi Storytel-tiliä. Sinun tulee antaa kuitenkin sähköpostiosoite, johon tilausvahvistus ja mahdollinen lahjakortti lähetetään.

Voit maksaa ostoksen kätevästi pankki- tai luottokortilla (Visa, Mastercard).

Tarjolla olevat lahjakortit (Unlimited-tilaus):

 • 1 kuukausi = 22,99 €
 • 3 kuukautta = 67,99 €
 • 6 kuukautta = 135,99 €
 • 12 kuukautta = 269,99 €

Storytel Reader eli lukulaite

Storytel Reader, eli e-kirjojen lukulaite tarjoaa parhaan mahdollisen lukukokemuksen. Laitteen saa tilattua hintaan 119 €.

Yhteensä e-kirjoja ja äänikirjoja on tarjolla yli 500 000, joten tarjonta ei tule loppumaan kesken.

Storytel toimittaa lukulaitteen yleensä 4–5 arkipäivässä. Tällä hetkellä toimituskuluja ei peritä – sinulla on myös 30 päivän tyytyväisyystakuu! Jos et ole tyytyväinen lukulaitteeseen, voit palauttaa sen ja saat rahasi takaisin.

Storytel Reader Lukulaitteen parhaat ominaisuudet:
 • Valitse lämmin tai kylmä valaistus.
 • Optimaalinen lukukokemus e-kirjoille.
 • Kulkee helposti matkassa – paino vain 200 g.
 • Helppo yhdistäminen Storytel-tiliin.
 • Voit myös kuunnella äänikirjoja bluetoothin avulla.

 

Storytel perhe – kutsu perheenjäseniä mukaan Family-tilaukseen

Voit halutessasi kutsua perheenjäseniä Family-tilaukseen. Näin voitte yhdessä käyttää Storytelin antimia yhden tilauksen kautta.

Perheenjäsen saa kutsun sähköpostitse, jonka linkin kautta Family-tilaukseen pääsee liittymään.

Luonnollisesti perheenjäsenen tulee rekisteröityä Storytelin käyttäjäksi, mikäli tiliä ei vielä aikaisemmin ole luotuna. Aikaa menee vain pari minuuttia – eikä tilin avaaminen maksa itsessään mitään.

Näin kutsut perheenjäsenen Family-tilaukseen:

1 Kirjaudu Storytel-tilille osoitteessa Storytel.com/fi/.
2 Siirry valikosta Omille sivuille ja klikkaa “Oma tili”.
3 Klikkaa Tilaus > Hallinnoi > Hallinnoi Family-tilauksen käyttäjiä.
4 Kirjoita perheenjäsenen sähköpostiosoite sille varattuun kenttään, ja lähetä kutsu.

Storytelin tarjoukset vanhoille asiakkaille

Yleensä kaikki tarjoukset ja edut suunnataan palveluiden uusille asiakkaille, mutta Storytel palkitsee ajoittain myös vanhoja asiakkaita. Luvassa voi olla mm. ilmaisia kuukausia sekä erilaisia lahjoja.

Ajoittain Storytelin kautta voi saada myös alennuskoodeja, jotka voi käyttää vain vanhana asiakkaana.

Edut vanhoille asiakkaille

Storytel-tilauksen peruutus ja irtisanominen

Tilauksen voi lopettaa koska tahansa, eli määräaikaisuutta ei ole. Irtisanominen onnistuu tietokoneella, mobiilissa tai Storytel Reader -lukulaitteella. Alla on simppelit ohjeet, kuinka saat lopetettua tilauksen.

Haluamme muistuttaa, että sovelluksen poistaminen ei lopeta tilausta. Se tulee tehdä aina erikseen oman tilin asetuksissa.

Kun lopetat tilauksen, voit lukea kirjoja aina tilauskauden loppuun saakka. Ilmaisen kokeilun aikana lopetettu tilaus päättyy välittömästi. Suosittelemme siis käyttämään palvelua vähintään viikon verran, koska se ei tosiaan maksa mitään.

Näin peruutat Storytelin tilauksen:

1 Avaa mobiilisovellus tai kirjaudu tilillesi osoitteessa www.storytel.com.
2 Siirry kohtaan “Oma tili”.
3 Klikkaa “Hallinnoi”-painiketta, joka on tilauksen vieressä.
4 Skrollaa sivun alas, ja klikkaa “Lopeta tilaus”-painiketta.
5 Kerro irtisanomisen syy ja vahvista toimenpide.

Yhteenveto

Storytel on Suomen, ja samalla Pohjoismaiden suurin toimija e-kirjojen sekä äänikirjojen saralla. Palvelulla on yli 1,5 miljoonaa maksavaa asiakasta sekä yli 700 000 kirjaa – eli nyt puhutaan selkeästä markkinajohtajasta.

Palvelua voi kokeilla ilmaiseksi seitsemän (7) päivää. Jos tilauksen haluaa tehdä, on vaihtoehtoja Basic, Premium sekä Unlimited. Hinta on alkaen 9,99 €/kk.

Mikäli haluat vakituisen paikan äänikirjojen ja e-kirjojen maailmaan, on Storytel eittämättä tämän hetken monipuolisin vaihtoehto. Äänirjat ovat ilmiönä Muista kuitenkin tutustua myös BookBeatiin sekä Nextoryyn, jotka tarjoavat jopa 30 päivän ilmaiset kokeilujaksot.

Usein kysyttyjä kysymyksiä