Pidetään yhteyttä

TV

Venäjän jalkapallojoukkuetta hiersi häviö Suomelle: kovasanainen twiitti Huuhkajat-ottelun aikana

Venäjän joukkue närkästyi hävitessään ottelun Suomea vastaan
AOP

Tällä hetkellä jalkapallon EM-kisat ovat kovassa vauhdissa ja tänään pelattiin Venäjä-Suomi ottelu Pietarissa. Suomi voitti Tanskan viime lauantaina 1-0 ja samalla tuloksella napattiin voitto myös Venäjästä. Venäjällä otti kuitenkin Suomen voitto tunteiden päälle ja Venäjän maajoukkueen virallisella Twitter -tilillä tiuskaistiin pelin aikana nasevasti.

”MEIDÄN PELAAJIAMME ON RIKOTTU TARPEEKSI,” lukee Twitter-tilillä. Tämän jälkeen twiitattiin vielä uudelleen saatetekstillä ”mitä tämä on?”

Ottelun avausjaksolla Venäjän puolustaja Mario Fernandes loukkaantui taistellessaan pallosta Suomen Daniel O’Shaughnessyn kanssa. Pelaaja kaatui selkä edellä maahan ja hänet kiidätettiin sairaalaan. Tämän hetkisten tietojen mukaan pelaaja kärsii rintarankavammasta.

Myös Venäjän Georgi Dzhikija kärsi nilkkaan osuneesta vammasta Joel Pohjapalon rikkeen seurauksena. Dzhikija jatkoi kuitenkin ottelun loppuun saakka. Avausottelussa Venäjän Juri Zhirkov loukkaantui pelatessaan Belgiaa vastaan.

Hienoa työtä tehneet Huuhkajat vievät Suomea upeasti eteenpäin B-lohkossa ja odotamme innolla seuraavaa peliä. Voit kurkata Venäjän maajoukkueen närkästynyttä twiittiä ja sen kommentteja alta, jos venäjä luistaa.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos