Pidetään yhteyttä

Viihde

EOTB-sarjan IItan ja Julian riita oikeudessa: oikeus hylkäsi syytteen

EOTB-sarjan Iita ja Julia puivat riitaansa oikeudessa
AOP

Ex On the Beach -sarjan ensimmäisestä tuotantokaudesta tutut Julia Aaltonen (19) ja IIta Anttonen (22) ajautuivat keskenään niin pahaan riitaan, että sitä puitiin myös käräjäoikeudessa.

Kaverukset muuttivat yhteen EOTB-sarjan kuvausten jälkeen, mutta yhteiseloa kesti Seiskan mukaan vain pari kuukautta, kunnes välit alkoivat kiristyä ja he muuttivat erilleen. Yhdessäelon aikana Julia oli ostanut Iitalle puhelimen osamaksulla: ideana oli se, että Iita olisi maksanut puhelimen kuukausilyhennystä. Julia teki lopulta rikosilmoituksen asiasta ja nimikkeenä oli petos.

Oikeudessa puitu riita sai mielenkiintoisen käänteen: syyte hylättiin. Julia kommentoi asiaa Seiskalle seuraavalla tavalla:

”Mun mielestä syytteen hylkääminen on todella väärin. En ymmärrä ollenkaan miten ihmeessä oikeus pystyi katsomaan asiaa noin. Joudun siis itse maksamaan Iitan puhelimen, ja jään siitä 1500€ tappiolle.”

IIta puolestaan kertoo seuraavaa:

”Tosin somessa on paljon ihmisiä ketkä eivät minusta pidä, ja jotka päättelevät, että tämä päätös olisi jotenkin väärä. Mutta jos oikeudelta tulee päätös, että syyte hylätään, niin eiköhän se kerro enemmän koko jutusta.”

Julia vielä lisää:

”On ihan helvetin hyväksikäytetty olo. Olin hyvä ystävä, kun autoin häntä ostamaan uuden puhelimen. Todella typerä olo kun menin luottamaan Iitaan, ja nyt hän käytti minua hyväkseen.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos