Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Coca-Colan arvo laski neljällä miljardilla dollarilla: syynä Cristiano Ronaldon vähäpätöinen teko

Cristiano Ronaldo sai Coca-Colan arvon putoamaan huimasti
AOP

Jalkapallon EM-kisat ovat kovassa vauhdissa ja yksi kisojen suurimmista sponsoreista on Coca-Cola. Jokaiselle suomalaisellekin tutuksi tullut Kokis on sponsoroinut urheilutapahtumia jo pitkään. Hiljattain pidetyssä lehdistötilaisuudessa portugalilainen jalkapalloilija Cristiano Ronaldo sai kuitenkin Coca-Colan arvon putoamaan jopa neljällä miljardilla dollarilla.

Ronaldo osallistu hiljattain lehdistötilaisuudeen, kuten miehellä on usein tapana. Kun hän istui alas, hän nappasi pöydältä kaksi Coca-Cola pulloa ja siirsi ne sivuun. Sitten hän nappasi vesipullon ja esitteli sisä lehdistölle, kehottaen ihmisiä mieluummin juomaan vettä.

The Guardian kertoo, että maanantaina Euroopassa markkinoiden avauduttua yhden Coca-Cola osakkeen arvo oli 56,1 dollaria. Lehdistötilaisuuden jälkeen arvo oli 55,2 dollaria. Vain 1,6 % putoaminen hinnassa sai Coca-Colan arvon putoamaan neljällä miljardilla dollarilla, joka on noin 3,3 miljardia euroa.

Tapahtuman jälkeen yritys yritti paikata tilannetta twiittaamalla, että jokaisella on oikeus oman maun ja tarpeen mukaisiin juomiin.

Urheilumaailman julkkisten vaikutusta ei siis pidä vähätellä: pieni, huomaamaton teko oli nimittäin Coca-Colalle varsin kohtalokas.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos