Pidetään yhteyttä

TV

Slovakialaispelaajalla koronatartunta – mitä tapahtuu Huuhkajille?

Slovakialaispelaajalla koronatartunta Pietarissa
AOP

Jalkapallon EM-kisat ovat täydessä vauhdissa ja Suomikin on pelannut jo kaksi ottelua: Tanskaa vastaan pelattiin viime lauantaina tuloksilla 1-0 Suomelle. Pietarissa pelattu peli Venäjää vastaan päättyi myös Suomen 1-0 häviöön. Seuraavaksi Suomen on tarkoitus pelata Belgiaa vastaan maanantaina.

Stara kuitenkin kertoo, että Slovakian Denis Vavrolla on todettu koronavirustartunta. Slovakian on tarkoitus pelata tänään Ruotsia vastaan.

Slovakia pelasi Puolaa vastaan avausottelussa Pietarissa. Suomen joukkue on tällä hetkellä myös Pietarissa odottamassa maanantain ottelua.

Myös Slovakian joukkueen bussikuski sai positiivisen tuloksen koronatestistä. Joukkueen päävalmentaja Stefan Tarkovic kertoo joukkueen noudattaneen tarkalleen UEFA:n ja Venäjän terveysviranomaisten asettamia säädöksiä, eikä pelaajalla ollut koronan oireita.

Vavro ei tule tartunnan vuoksi osallistumaan Ruotsia vastaan pelattavaan peliin perjantaina.

Kaksi koronatartuntaa saavat monet huolestumaan ja miettimään, miten Huuhkajien käy. Huuhkajat viettävät myös tällä hetkellä aikaa Pietarissa, mutta joukkue noudattaa tarkoin UEFA:n ja terveysviranomaisten asettamia ohjeita ja säädöksiä. Näillä näkymin pelit pelataan normaalisti ja suomalaiset saavat edelleen jännittää maanantaina tapahtuvaa ottelua Belgiaa vastaan.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos