Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Kelly Clarksonin neuvo Taylor Swiftille pelasti laulajan pälkähästä

Taylor Swift otti Kelly Clarksoin neuvosta vaarin
AOP

Taylor Swift on kovan luokan poptähti, joka tunnetaan maailmalla upeista, menevistä kappaleistaan ja lyömättömästä tyylistään. Viime vuosina Swift on käynyt kamppailua levy-yhtiöidensä kanssa kappaleidensa oikeuksista. Nainen on nimittäin halunnut jo pitkään ostaa oikeudet omiin kappaleisiinsa, mutta levy-yhtiö ei ole suostunut myymään naisen omia kappaleita hänelle itselleen.

Kelly Clarksonin vuonna 2019 Swiftille antama neuvo on kuitenkin pelastanut tähden pälkähästä. Twitterissä julkaisemassaan kommentissa Clarkson sanoo vapaasti suomennettuna seuraavaa:

”Ihan vain ajatuksena, sinun pitäisi mennä studioon ja äänittää uusiksi kaikki kappaleet, joiden mastereita et omista. Laita niihin hieman uutta näkökulmaa ja taidetta, joten fanit eivät enää osta vanhoja. Minä ostaisin kaikki uudet versiot vain todistaakseni pointin,” Clarkson neuvoi Taylor Swiftiä 14.7.2019.

Nyt Swift onkin äänittänyt kappaleet uudelleen ja ne ovat pärjänneet jopa paremmin kuin alkuperäiset versiot. Fanit ovat nimittäin haluneet tukea Swiftiä, ihan kuten Clarkson twiitissään ennusti. Swiftin fanit pääsevät nyt nauttimaan musiikista, jonka oikeudet poptähti omistaa itse.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos