Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Halsey pelkää olevansa hengenvaarassa: palkkasi yksityisetsivän selvittämään tilanteen

Halseyn stalkkerille lähestymiskielto
AOP

Suuren suosion saavuttanut poptähti Halsey (26) pelkää olevansa hengenvaarassa. Hän on hakenut väliaikaisen lähestymiskiellon fanille, joka häiritsi hänen naapuriaan ja tähteä itseään. Laulaja haki lähestymiskiellon 27-vuotiaalle fanille Los Angelesin oikeuden kautta.

Page Six kertoo, että viime viikolla Halsey sai väliaikaisen lähestymiskiellon fania kohtaan. Hänen pitää pysytellä ainakin 180 metrin päästä Halseystä. Halsey kertoi oikeudessa ”pelkäävänsä henkensä puolesta.”

Laulaja on palkannut yksityisetsivän selvittämään asiaa tarkemmin. Fanin uskotaan olevan vapautettu hiljattain psykiatrisesta hoitolaitoksesta ja hän uskoo Halseyn ja itsensä olleen rakastuneita.

Halseyn naapuri kertoi, että fani oli käynyt koputtamassa hänen ovellaan uskoen, että Halsey asui tässä osoitteessa. Kun näin ei ollut, fani suuttui ja jopa rikkoi mukanaan tuoneensa kitaran. Fani on käynyt naapurin oven takana 4 tai 5 kertaa viime vuoden syyskuusta lähtien.

Tästä huolimatta Halsey jatkaa normaalia elämäänsä ja esiintymistä.

Viimeisimmässä Instagram julkaisussa Halsey esiintyy kuvasarjassa koiransa, miehensä ja suuren vauvamasunsa kanssa. Onnellinen perhe näyttää kuvissa tyytyväisiltä. Kuvasarja on tägätty hauskalla tekstillä ”Ponyo pitää kinkusta.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos