Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Scarlett Johanssonin mies ei halua tietää vaimonsa töistä mitään: ”En voi kertoa hänelle mitään, hän ei edes utele”

Scarlett Johanssonin mies ei auta vaimoaan töiden kanssa
AOP

Näyttelijä Scarlett Johansson (36) nähdään uudessa Black Widow -elokuvassa, joka on uusinta herkkua Marvelin faneille. Voice.fi kertoo Scarlettin paljastaneen hiljattain, että hänen miehensä Colin Jost ei auta häntä töiden kanssa ollenkaan.

Siinä missä monet muut näyttelijät kehuvat puolisoitaan, jotka auttavat vaikeiden vuorosanojen opettelussa, Johanssonin mies ei halua auttaa ollenkaan.

”En voi kertoa hänelle mitään. Eikä hän edes utele,” Johansson sanoo.

Jost ei etenkään halunnut auttaa vaimoaan opettelemaan vuorosanoja Black Widow -elokuvaa varten, sillä hän ei halunnut spoilereita. Lopulta hän veti rajan siihen, ettei halunnut tietää tärkeitä juonenkäänteitä.

”Tottakai hän haluaa tietää kuinka päiväni on mennyt, mutta heti jos alan kyselemään voisiko hän auttaa minua kohtausten opettelussa, hän kysyy, joutuuko lukemaan spoilereita. Hän haluaa varoituksen kaikista spoilereista, jos hän auttaa minua lukemaan käsikirjoitusta. Voitteko kuvitella?,” Johansson sanoo.

Jost ja Johansson ovat olleet naimisissa viime vuodesta saakka.

Alla näet trailerin uusimmasta Black Widow -elokuvasta, jota Johansson tähdittää. Ja nyt tiedät, että Johansson on joutunut opettelemaan vuorosanat ihan itsekseen.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos