Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Brad Pitt ja Andra Day suhdehuhujen keskellä: totuus paljastettu!

Brad Pitt ja Andra Day suhdehuhujen keskellä
AOP

Näyttelijä Brad Pitt (57) ja Oscar -ehdokas Andra Day (36) ovat hiljattain olleen suhdehuhujen pyörteissä. Pitt on tunnettu lukemattomista elokuvistaan, kun taas Dayn tunnetuin rooli on elokuvassa The United States vs. Billie Holiday, jossa hän esitti Billie Holidayn roolia.

Voice.fi on kertonut, että suhdehuhuihin on viimein laitettu piste. Ne saivat alkunsa alun perin vuoden 2021 Oscar -gaalassa, jossa kaksikon sanotaan vaihtaneen puhelinnumeroita.

Day kommentoi vihdoin asiaa Entertainment Tonightille. Day sanoo, ettei ole viettänyt aikaa Pittin kanssa tai muutenkaan, ja on mahdollisesti tavannut hänet gaalassa vain ohimennen.

”Emme tapaile, emme edes tunne toisiamme. Se on hulvatonta. Huhut ovat perättömiä. Jollakin oli tylsää sinä päivänä,” Day kertoo.

Day tunnetaan myös laulajana ja hänen ensimmäinen albuminsa Cheers to the Fall tuli ulos vuonna 2015. Pitt on ollut huhujen keskellä myös toisesta syystä: hänen välinsä ex-vaimoon Jennifer Anistoniin (52) ovat kuuleman mukaan lämmenneet. Hiljattain Pitt voitti huoltajuuskiistan lapsistaan toisen entisen vaimonsa, Angelina Jolien (46) kanssa. Huhuja siis riittää, mutta mitkä niistä ovat tosia ja mitkä perättömiä?

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos