Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Frederik kaahasi moottoritiellä, sydämenpysäyttäviä kauhunhetkiä: ”Onneksi kukaan ei kuollut”

Reetu ajeli holtittomasti juhannuslauantaina
AOP

Seiska kertoo, että Ilkka ”Frederik” Sysimetsä oli juhannuslauantaina kaahaillut moottoritiellä holtittomasti, aiheuttaen vaaratilanteita kanssa-autoilijoille.

76-vuotiaan Frederikin harmaa Mersu heittelehti holtittomasti.

”Ajoin kymmeniä kilometriä kyseisen auton perässä. Reetun Mersu heittelehti tiellä laidasta laitaan, kävi monta kertaa pientareella ja meno oli muutenkin arvaamatonta,” yksi Seiskan silminnäkijöistä kertoi.

”Se päättyi niin, että auto ajoi reippaasti ulos täydessä moottoritievauhdissa ja ajautui keskipientareen yli vastaantulijoiden kaistalle. Onneksi kukaan ei kuollut,” hän jatkaa.

Silminnäkijä kertoo, että tie ei suinkaan juhannusviikonloppuna ollut hiljainen, vaan autoja ajeli molemmilla puolilla moottoritietä.

Silminnäkijä kertoo myös, että Frederik teki motarilla U-käännöksen, jonka jälkeen hän jatkoi moottoriteillä takaisin länteen päin ja nousi lähellä olevaa ramppia Porvoon Kuninkaanportin liittymään.

”Osuin Frederikin kanssa samaan aikaan Shellille, missä hän tutki autonsa kolhuja. Varsinkin Mersun oikea kylki näytti saaneen kunnolla osumaa. Otin siitä todisteeksi oikein kuvankin,” toinen silminnäkijä kertoi Seiskalle.

Seiska ei ole tavoittanut Frederikiä kommentoimaan asiaa. Itse kukin voi tehdä päätelmät siitä, mistä moinen hurjastelu on saattanut juhannuslauantaina johtua.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos