Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Nicki Minajin aviomiestä syytettiin seksuaalirikoksesta: Minaj ja Petty yrittivät lahjoa uhrin

Nicki Minajin aviomiestä syytetään seksuaalirikoksesta
AOP

Räppäri Nicki Minajin aviomiestä Kenneth Pettyä syytetään vuonna 1994 tapahtuneesta seksuaalirikoksesta, kertoo Yahoo sekä Variety. Nyt uhri on kertonut medialle, että Minaj on yrittänyt lahjoa häntä useaan otteeseen, jotta hän peruisi syytteen.

Jennifer Hough nosti lakisyytteen Pettyä vastaan New Yorkin Brooklynissa. Hän sanoo, että Nicki Minaj ja Minajin edustajat ovat moneen otteeseen yrittäneet lahjoa häntä perumaan sanansa siitä, että seksuaalirikos tapahtui. Hänelle tarjottiin muun muassa 20 000 USA:n dollaria sekä lupaus siitä, että Minaj loisi synttärivideon Houghin tyttärelle. Hough kertoo Minajin edustajien jopa tulleen hänen kotiinsa tarjoamaan lahjuksia sanojen vetämiseksi.

New York Timesin mukaan Hough syytti Pettyä raiskauksesta vuonna 1994, kun he olivat molemmat 16-vuotiaita. Hän sanoi Pettyn pakottaneen hänet puukon uhalla kotiinsa ja raiskanneen hänet. Petty sai tuolloin 4,5 vuotta vankeutta, kun hän myönsi syyllisyytensä tapahtuneeseen.

Vuonna 2020 Petty pidätettiin, kun hän ei rekisteröitynyt seksuaalirikolliseksi Kaliforniassa, vaikka USA:n laki vaatii seksuaalirikollisten rekisteröitymisen aina, kun he muuttavat. Tällöin Hough alkoi saada uhkailuja ja lahjontayrityksia Minajin ja Pettyn edustajilta.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos