Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Mila Kunisin ja Ashton Kutcherin salaisuus toimivaan avioliittoon Hollywoodin pyörteissä yllättää: yksinkertainen ratkaisu

Mila Kunisin ja Ashton Kutcherin salaisuus toimivaan avioliittoon Hollywoodin pyörteissä yllättää
AOP

Yahoo kertoi hiljattain Hollywoodin rakastetun pariskunnan, Mila Kunisin ja Ashton Kutcherin deittailuajoista ja avioliitosta hieman tarkemmin.

Kun Mila Kunis ja Ashton Kutcher tapasivat ensimmäistä kertaa ja filmasivat yhdessä That 70’s Showta, he eivät rakastuneet vielä toisiinsa. He eivät edes ihastuneet, vaikka he olivat sarjassa yhdessä. Mila kertoo, että vasta vuosia myöhemmin tavatessaan Ashtonin uudelleen leffatapahtumassa, hän ikään kuin näki miehen ensimmäistä kertaa ja rakastui heti.

Heidän suhteensa alkoi ”Friends with Benefits/No Strings Attached” meiningillä, eikä kumpikaan ottanut suhdetta vakavasti tai laittanut siihen painetta. Tällä järjestelyllä oli kuitenkin loppujen lopuksi onnellisempi loppu kuin monilla muilla ”fuck-buddy” suhteilla.

Yksinkertainen salaisuus

Ashton ja Mila pitävät suhteensa yksityisenä. Ashton sanookin, että tietyt asiat elämässä sujuvat paremmin, kun niistä ei tarvitse kuuluttaa kaikille, ja parisuhde on yksi niistä. Kaksikko onkin pystynyt hienosti löytämään kultaisen keskitien Hollywoodin rakastetun pariskunnan ja naapurissa asuvan pariskunnan välillä. Heidät saattaa bongata hyvin tavallisista tapahtumista, kuten baseball -ottelusta, huvipuistosta tai kahvilasta.

He eivät myöskään ole koskaan vapaaehtoisesti jakaneet kuvia lapsistaan. Paparazzit ovat tosin silloin tällöin bonganneet perheen ja napanneet heistä kuvia.

Milakin pukeutuu julkisesti hyvin vaatimattomasti. Hän kertoo jopa pitävänsä Tiffanyn kihlasormustaan kotona kassakaapissa siltä varalta, että ”joku haluaisi leikata käteni pois sen varastaakseen.”

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos