Pidetään yhteyttä

Julkkikset

Janni Hussin rapujuhlien tyylimoka jäi kakkoseksi: kattausmoka varasti huomion

Janni Hussin rapujuhlien tyylimoka jäi kakkoseksi
Instagram / Janni Hussi

Elokuu on perinteisesti rapujuhlien aikaa, ja myös fitness-stara Janni Hussi pääsi rapupöytään Hjallis Harkimon luona. Janni on jakanut Instagramissa yhteiskuvan itsestään, miehestään Joelista sekä muista seuralaisista. Kuvassa Janni harmitteli omaa asuvalintaansa, sillä se ei ihan sopinut muiden seuralaisten tyyliin.

”Kun huomaat, että olet taas porukan ainut, jolla jäi kauluspaita kotiin. No mutta onneksi on saunan jälkeen märkä tukka ja punaset posket, kirjoittaa Hussi ja lisää vielä, että ravut maistuivat.”

”Ehkä mä vielä jonain päivänä opin… Vastahan tässä on kolme vuotta opeteltu. Jos vaikka jouluna sitten taas saisi jotain muuta niskaan kuin verkkarit,” Hussi lohkaisi.

Jannilla oli päällään verkkarit, mutta eipä se menoa haitannut. Tämä tyylimoka ei kuitenkaan jäänyt somettajien mieleen, vaan huomion varasti jokin ihan muu asia: kattaus.

”Leipäkorin pelkistetty tarjoiluasettelu,” eräs kommentoi viitaten kuvassa etualalla näkyvään koriin, jossa paahtoleivät ovat reteästi muovisessa pakkauksessaan.

”Toi leipäkorin asettelu on kyllä just niin hieno ja tyylikäs, että varastan idean viimeistään joulupöytään,” toinenkin vitsaili.

Jos upotus ei näy, sen voi katsoa täältä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos