Pidetään yhteyttä

Viihde

Katosiko postipakettisi? YLE paljastaa: 5-7 prosenttia paketeista väärään osoitteeseen

Yle paljastaa: postipaketit väärään osoitteseen 5-7 prosenttia ajasta
AOP

Viime aikoina monet suomalaiset ovat kokeneet viivästyksiä postipakettien toimituksessa. Joskus paketeilla kestää pitkään, toisinaan ne eivät saavu ollenkaan ja joskus ne menevät väärään osoitteeseen. Tämä on aiheuttanut paljon närästystä suomalaisten keskuudessa ja asiaa on puitu muun muassa sosiaalisessa mediassa. Nyt YLE on paljastanut, että 5-7 prosenttia paketeista menee väärään osoitteeseen.

Etenkin viime vuoden koronaepidemian aikana netistä tilattavien tavaroiden määrä kasvoi. Postilla on ollut vaikeuksia hallita suunnattomasti kasvanutta tilausmäärää. Noin 5-7 prosenttia paketeista päätyy puolen kilometrin päähän oikeasta noutopaikasta.

Postin paketti- ja verkkokauppapalveluiden liiketoimintajohtaja Tommi Kässi sanoo, että ”Pakettien määrä on kasvanut voimakkaasti viime vuoden huhtikuusta alkaen. Se on aiheuttanut alueellisia haasteita. Lähetyksiä on jouduttu uudelleenohjaamaan.”

Uudelleenohjaus aiheuttaa Postille vaikeuksia ja viivästyttää pakettien saamista. Posti pyrkii parhaillaan ratkaisemaan ongelman. Viime vuonna Postin toimittamien pakettien määrä kasvoi jopa 27 prosentilla.

Posti on avannut uusia pakettiautomaatteja melkein joka päivä. Vastaanottajan kannalta on kuitenkin ikävää, että Postin sekaannuksia tapahtuu ja että joskus paketit joudutaan noutamaan paljon odotettua kauempaa.

Karo Holmbergin viisi vuotta sitten perustama Facebook-ryhmä Suomen Posti – Paska laitos on saanut jo 13 000 jäsentä.

”Kun ihmiset kertovat kokemuksistaan, kasvaa julkinen paine jossain vaiheessa niin suureksi, että Postin on ryhdyttävä laittamaan asioita kuntoon,” sanoo Holmberg.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos