Pidetään yhteyttä

Viihde

Chrissy Teigen kiusasi julkkiksia, jotka eivät usko Teigenin muuttuneen tippaakaan: ”En ole enää sama ihminen”

Julkkikset eivät usko Teigenin julkista anteeksipyyntöä
AOP

Huippumalli Chrissy Teigen joutui keskelle kiusaamiskohua, kun tosi-tv tähti Courtney Stodden kertoi, että Teigen oli vuonna 2011 lähettänyt hänelle viestejä, joissa hän kehotti Stoddenia tappamaan itsensä. Asiasta kertoi Mirror -lehti.

Teigen kiusasi monia julkkiksia vuosien varrella: heille sateli kamalia yksityisviestejä ja twiittejä.

Teigen kirjoitti julkisen anteeksipyynnön Mediumin kautta kaikille, joita hän kiusasi ja joille hän lähetti ”kamalia, kamalia viestejä,” mutta muutamat hänen kiusaamisen kohteeksi joutuneet julkkikset eivät usko anteeksipyynnön olevan vilpitön.

Teigen kertoo anteeksipyynnössään käyneensä vuosia terapiassa. Hän sanoo myös, ettei ole enää sama ihminen.

”Vanhoille kauheille twiiteilleni ei ole olemassa tekosyitä. Kohteeni eivät ansainneet niitä, eikä kukaan ansaitse. Moni heistä tarvitsi empatiaa, kiltteyttä, ymmärrystä ja tukea, eikä ilkeyttäni naamioituna kasuaaliin ja ärtyisään huumoriin. Olin täysi trolli, piste. Ja olen pahoillani,” Teigen sanoo.

Malli kertoo myös yrittäneensä pyytää jokaiselta anteeksi ja selvittää asiat yksityisesti. Tähän muun muassa tosi-tv -tähti Farrah Abraham vastasi, että Teigen ei ole pyytänyt anteeksi häneltä.

Abraham sanoo uskovansa, ettei Teigen ole oikeasti muuttunut, vaan että anteeksipyynnön tarkoituksena on pelastaa hänen yhteistyösopimuksensa muun muassa Targetin kanssa.

Courtney Stodden lisää vielä Twitterissä, että Teigen ei ole pyytänyt häneltäkään anteeksi yksityisesti. Lisäksi Teigen on blokannut Stoddenin Twitterissä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos