Pidetään yhteyttä

Viihde

Hyviä uutisia Nightwish-faneille – Älä missaa tätä!

Nightwish näyttely aukeaa Kiteellä
AOP

Viime vuoden elokuussa avattu Kitee Tourist Information – A Nightwish Story- näyttelykeskus jouduttiin sulkemaan hyvin nopeasti koronarajoitusten takia. Tämä oli pettymys monille faneille, jotka olivat jo suunnitelleet matkaa Nightwish-yhtyeen syntysijoille.

Näyttelykeskus sai luvan järjestää opastettuja kierroksia talven mittaan, mutta ne tuli aina varata etukäteen ja niidenkin sallittu kertakohtainen kävijämäärä oli rajattua.

Nyt kuitenkin tilanteen salliessa, näyttely avaa ovensa jälleen 19.5. alkaen!

Tämä on ehdottomasti näkemisen arvoinen näyttely, sillä sitä on ollut rakentamassa Nightwish-yhtyeen lähipiiri. Se on kaikkein kattavin kokoelma erilaista Nightwish-materiaalia, jota on koskaan nähty aikaisemmin.

Mukana on myös todella harvinaista aineistoa ja kyseessä ei suinkaan ole mikään perinteinen tylsä kuvilla täytetty museo. Näyttelystä löytyy paljon mielenkiintoisesti 3D- ja virtuaalitekniikalla toteutettuja interaktiivisia osioita.

Näyttely kattaa yhtyeen tarinaa aina sen alkumetreiltä asti ja sinne lisätään jatkuvasti uutta sisältöä. Se on todellinen fanien paratiisi, sillä he pääsevät näkemään muun muassa Tuomas Holopaisen ensimmäisiä soittimia, Floor Jansenin lavarekvisiittaa ja paljon uniikkeja esineitä yhtyeen alkuajoilta lähtien.

Näyttely on avoinna keskiviikosta sunnuntaihin klo 10–17. Se on tärkeä osa suomalaista kulttuurihistoriaa, joten näyttelyssä kannattaa ehdottomasti poiketa vaikkei Nightwish välttämättä edes kuuluisi omiin suosikkeihin. Lisätietoa näyttelystä saat sen kotisivuilta tästä.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos