Pidetään yhteyttä

Viihde

Kuusi Kurt Cobainin hiussuortuvaa myytiin jättihinnalla

Kurt Cobainin kuusi hiussuortuvaa myyty jättihinnalla
AOP

Kurt Cobain on jokaisen tuntema Nirvana -tähti. Nyt eräs onnekas huutokaupan voittanut on onnistunut nappaamaan itselleen kuusi Cobainin hiussuortuvaa ennätyksellisellä hinnalla. Kuudesta hiuksesta nimittäin maksettiin jopa yli 14 000 USA:n dollaria, eli lähes 12 000 euroa.

Vuonna 1989 Nirvanan Bleach -kiertueella Englannissa Cobainin ystävä ja suuri fani Tessa Osbourne leikkasi miehen hiukset. Hän piti Cobainin hiussuortuvia tallessa kaikki nämä vuodet ja nyt ne on huutokaupattu yli 14 000 dollairin hinnalla. Onnekas huutokaupan voittaja sai postissa sekä hiukset että kuvan Tessasta ja Kurtista hiustenleikkuuprosessin aikana, kun Tessalla oli vielä sakset kädessään. Hiustenleikkuusta on olemassa useita valokuvia ja ne ovat Tessan hallussa.

Alunperin hiukset oli annettu lahjana seattlelaiselle artistille, Nicole DePololle Cobainin kuoleman jälkeen vuonna 1994. DePolo kertoo, että Tessa oli se henkilö, joka antoi Cobainille hänen ikoniseksi tulleen hiustyylinsä. DePolo huutokauppasi hiukset, sillä huutokaupan tuotto menee Live Nations Crew Nationille, jonka tarkoituksena on auttaa livemusiikin parissa työskenteleviä, jotka kärsivät pandemiasta taloudellisesti.

Olisipa hienoa omistaa pari Cobainin hiussuortuvaa – mutta olisitko sinä valmis maksamaan yli 14 000 dollaria?

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos