Pidetään yhteyttä

Viihde

Naisen haastattelu kadulla huvittaa – ilmiselvä epäkohta on saanut ihmiset nauramaan

Asa Elliott haastattelu
Twitter/Asa Elliott

Asa Elliott on Iso-Britannian Boltonissa asuva nainen, jota haastateltiin hiljattain kadulla. Haastattelu julkaistiin muun muassa Twitterissä, jossa se on saanut huiman määrän tykkäyksiä sekä kommentteja huvittavan epäkohdan takia. Naisen haastattelusta tuli hetkessä viraali. Katsomalla alla olevan Twitter videon ymmärrät itsekin, mitä tarkoitamme.

Viime viikon perjantaina britannialainen tv-ohjelma Good Morning Britain lähetti toimittajan kadulle kyselemään ihmisiltä heidän ajatuksiaan uudesta intialaisesta koronavirusvariantista. Haastattelussa nainen sanoo olevansa ”hyvin huolissaan” ja että hän ”ei edes lähde kotoaan.”

Huvittavan haastattelusta teki selvä epäkohta: nainen oli ulkona haastateltavana, selvästi matkalla jonnekin tai tulossa jostakin.

Ihmiset ovat kommentoineet haastattelua sarkastisesti ja huvittavalla tavalla. Eräskin kommentoija sanoi nasevasti: ”Pelkää lähteä kotoaan, mutta on kuitenkin kadulla ilman maskia.” Seuraava kysyi mietteissään: ”Tietäähän hän olevansa ulkona puhuessaan toimittajan kanssa?”

Tilanne Britanniassa on huolestuttava ja toivommekin, että se muuttuu pian parempaan päin.

Katso huvittava haastattelu alta ja ymmärrät itsekin, miksi ihmiset ovat kommentoineet jopa yli 16 000 tykkäystä saanutta videota sarkastisesti ja huvittuneena.

Mainos
Jätä kommentti
Tilaa
Ilmoitus

0 Kommenttia
Inline Feedbacks
View all comments

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Ruoka

Mainos

Uudet kommentit

Mainos

Mainos